Haal de natuur in huis: Urban Jungle interieur

Het Urban Jungle interieur wint steeds meer aan populariteit. Vooral voor de moderne stadsmens kan het een verademing zijn om een groene thuishaven te creëren, waar de rust van de rimboe heerst. Trek je voordeur dicht en laat de stress en gejaagdheid van het moderne leven achter je!

Speels en intiem

Vanzelfsprekend mogen planten voor de juiste sfeer niet ontbreken in jouw Urban Jungle interieur. Grote of kleine planten, varens, cactussen of een hele muur vol met klimop: het is dé manier om dat eigen stukje oerwoud binnen de vier muren te realiseren. Planten zorgen ook voor een speelse en intieme sfeer in huis.

Kleurrijke accessoires

Naast planten zijn ook accessoires belangrijk voor jouw Urban Jungle interieur. Gebruik bijvoorbeeld kussens en plaids in felle kleuren, of koop een opvallend kleurrijk vloerkleed. Dit zorgt voor een speels contrast met de groene planten en geeft een vrolijke en levendige twist aan jouw eigen groene oase

urban jungle
Kleuren van links naar rechts: Gull Feather - Racing Car - Days of old

Oerwoudgevoel

Dat paradijsje kun je natuurlijk ook realiseren met behulp van het juiste kleurenpalet op je muren, deuren en plinten. Kies voor Histor Gull Feather met de Histor Racing Car en de vergrijsde groen Days of old. Het zal je niet verbazen dat groen en bruin, in welke tint dan ook, nu juist precies dat stukje oerwoudgevoel dichterbij brengen. Kleuren eerst proberen? Bestel de handige ColorTester kleurstalen van Histor.

Ontdek Histor MY Color en zie hoeveel verschillende tinten groen en bruin te vinden zijn. Je gaat versteld staan! Of download de Histor MY color app: het vertalen van jouw inspiratie naar een verfkleur is nog nooit zo makkelijk geweest!

 1. Histor ColorTester Kleurstaal – 1135-5 Days Of Old
  Histor ColorTester Kleurstaal – 1135-5 Days Of Old
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 2. Histor ColorTester Kleurstaal – 1129-3 Gull Feather
  Histor ColorTester Kleurstaal – 1129-3 Gull Feather
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 3. Histor Kleurbedenktijd
  Histor Perfect Finish Muurverf Mat - Gull Feather
  Histor Perfect Finish Muurverf Mat - Gull Feather
  5 out of five star rating on Trustpilot
  2 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Histor Kleurbedenktijd
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  Histor MY color Muurverf - Extra Mat
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  11 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: