Flexa Kleur van het Jaar 2021: Brave Ground Flexa

De Flexa Kleur van het Jaar 2021 is bekend. Het is de prachtige kleur Brave Ground geworden. Deze natuurlijke warme tint is eenvoudig te combineren met andere kleuren in je huis. Inspiratie nodig? Lees snel verder.

Als tijden veranderen en de wereld onzeker voelt, willen we de grond weer onder onze voeten voelen. We zoeken troost in de betrouwbaarheid van simpele dingen waar we mee omringt worden – de veerkracht van de natuur; de betrouwbaarheid van de aarde; het heiligdom van onze huizen. Dit jaar hebben kleurexperts van Flexa gekozen voor een naturel Kleur van het Jaar; Brave Ground die ons een stevige basis geeft en die ons helpt om verandering te omarmen.

Kleur van het Jaar 2021 is Brave Ground Flexa

Flexa Kleur van het jaar 2021 - Brave Ground Flexa is een volle evenwichtige kleur die ons opnieuw verbindt met de natuur en de eenvoudige zaken in het leven. Flexa Brave Ground is een veelzijdige tint die meebuigt qua toon afhankelijk van het moment van de dag, waar het is gebruikt en waarmee het is gecombineerd.  Deze prachtige warme, neutrale naturel kleur laat andere kleuren stralen en zorgt voor een stevige, tijdloze basis. 

Kleur van het Jaar - Brave Ground kenmerkt zich als een krachtige aardse kleur die zorgt voor veiligheid, groei en het tonen van mogelijkheden. Brave Ground is een kleur die als basis gebruikt kan worden voor ontelbare kleurschema’s voor het interieur. Hierdoor kun je een omgeving creëren die bij elke persoonlijkheid en huisstijl past.

Brave Ground Flexa combineren met andere kleuren

The Trust Space

Het palet The Trust Space bestaat uit aardse tinten vanuit de hele wereld. Het kleurenpalet bestaat uit warme neutrale grijzen en bruinen. Deze kleuren maken elkaar compleet en brengen een gevoel van eenheid en harmonie. Door deze kleuren te gebruiken voel je je thuis en word je omarmt door de ruimte om je heen. Dit kleurenpalet gestimuleerd je om samen te werken en contacten aan te gaan. Het Trust Space kleurenpalet is geïnspireerd op de trend ‘The courage to connect’, de moed om in contact te komen. De trend die hierbij hoort is dat we één wereld zijn, één mens, dat we elkaar vertrouwen en samenwerken. Want samen kunnen we de wereld aan en tot uitzonderlijke dingen komen.

The Expressive Space

In dit kleurenpalet vind je krachtige roden en rozen kleuren. De keuze voor deze kleuren uit dit palet is ontstaan uit de trend om op te staan voor waar we in geloven en wat in ons omgaat. Hierdoor hebben we de kracht om een positief verschil te maken. Het Expressive Space palet bestaat uit roden en rozen tinten die opvallen, die in balans komen in combinatie met zachte neutralen. Deze kleuren kunnen je huis pit en vitaliteit geven waardoor we onze individualiteit onderstrepen en het laat zien wie we nu werkelijk zijn.

The Timeless Space

De gelen en okers uit dit palet, samen met wat zachte neutralen, kunnen helpen om een achtergrond te creëren die het oude en het nieuwe omarmen. Dit kleurpalet is energiek zonder overweldigend te zijn. De kleuren brengen positiviteit en balans in een ruimte. Dit palet is gekoppeld aan de trend dat vaardigheden en waarden uit het verleden een tijdloze weerklank hebben en door daarop te bouwen kunnen we een solide en duurzame toekomst creëren. Op dit tijdloze kleurenpalet raak je nooit uitgekeken.

The Earth Space

Het kleurpalet Earth Space bijpassend aan de Kleur van het jaar laat ons de urgentie inzien dat we onze wereld minder moeten belasten, maar dat we nu manieren moeten vinden om dingen écht anders en duurzaam te gaan doen. In het kleurenpalet The Earth Space weerklinken de tinten uit de zee, de lucht en de aarde. Deze aardse kleuren zorgen voor een gevoel van eenheid en harmonie in huis. Ze brengen het buiten naar binnen. In het kleurenpalet The Earth Space vind je authentieke en aardse kleuren die op een natuurlijk manier altijd samenwerken en rust in je interieur brengen.

Brave Ground Flexa toepassen in je interieur

Het voordeel van zo'n mooie warme en naturel kleur van het jaar is dat deze zich makkelijk laat combineren in je interieur. Brave Ground matcht mooi bij natuurlijke materialen zoals hout en aardewerk maar ook met Tranquil Dawn, de Kleur van het Jaar 2020, is Brave Ground een goede combinatie. Op deze manier hou je een tijdloze basis. Wil je uitpakken? Dat kan ook met deze kleur van het Jaar 2021. Door Brave Ground te combineren met warm rood en roze of met vergrijsd blauw en groen creër je een ruimte om heerlijk te cocoonen waar je nooit op uit gekeken raakt.

Brave Ground kleur bestellen

Flexa Kleur van het jaar 2021 - Brave Ground bestel je eenvoudig en voordelig op verfwinkel.nl in je favoriete product. Onze mengers mengen deze mooie kleur voor je op maat in de beste verf op de juiste mengmachine met de originele kleurpasta. Eigenlijk maakt het niet zoveel uit of je dekkend of transparant wil schilderen. Als je maar de juiste verf gebruikt. Ga je bijvoorbeeld de muur van je keuken verven, houdt dan rekening met vetspetters en het schoonmaken van de muur. Gebruik hiervoor verf met schrobklasse 1 zoals Flexa Pure Muurverf - Extra Mat, Sikkens Alpha Rezisto - Easy Clean Muurverf, SigmaPearl Clean Muurverf of Histor Monodek Clean. Ga je een oppervlakte schilderen dat veel vastgepakt wordt en dus veel in contact komt met huidvetten, denk aan trappen, deuren en andere houtwerken. Gebruik dan Sigma S2U Nova Satin, Wijzonol Aqua Zijdeglans of Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin. Voor elke klus of oppervlakte heeft verfwinkel.nl een geschikte verf voor je staan.

Wil je Brave Ground, deze prachtige Kleur van het Jaar 2021 ook in je huis? Bestel hem dan snel in je favoriete product op verfwinkel.nl

 1. Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  Flexa Pure Muurverf - Extra Mat
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  57 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 2. Flexa Pure Lak Mat
  Flexa Pure Lak Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  29 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
  Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  304 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Weekdeal
  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
  4.8 out of five star rating on Trustpilot
  205 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: