De Flexa Kleur van het Jaar 2021 is bekend. Het is de prachtige kleur Brave Ground geworden. Deze natuurlijke warme tint is eenvoudig te combineren met andere kleuren in je huis. Inspiratie nodig? Lees snel verder.

Als tijden veranderen en de wereld onzeker voelt, willen we de grond weer onder onze voeten voelen. We zoeken troost in de betrouwbaarheid van simpele dingen waar we mee omringt worden – de veerkracht van de natuur; de betrouwbaarheid van de aarde; het heiligdom van onze huizen. Dit jaar hebben hebben de kleurexperts van Flexa gekozen voor een naturel Kleur van het Jaar; Brave Ground die ons een stevige basis geeft en die ons helpt om verandering te omarmen.

Kleur van het Jaar 2021 is Brave Ground

Flexa Kleur van het jaar 2021 Brave Ground is een volle evenwichtige kleur die ons opnieuw verbindt met de natuur en de eenvoudige zaken in het leven. Flexa Brave Ground is een veelzijdige tint die meebuigt qua toon afhankelijk van het moment van de dag, waar het is gebruikt en waarmee het is gecombineerd.  Deze prachtige warme, neutrale naturel kleur die andere kleuren laat stralen en zorgt voor een stevige, tijdloze basis. 

Kleur van het Jaar - Brave Ground kenmerkt zich als een krachtige aardse kleur die zorgt voor veiligheid, groei en het tonen van mogelijkheden. Het creëert een omgeving die ons de moed geeft om verandering te omarmen. Brave Ground is een kleur die als basis gebruikt kan worden voor ontelbare kleurschema’s voor het interieur. Hierdoor kun je een omgeving creëren die bij elke persoonlijkheid en huisstijl past.

Brave Ground combineren met andere kleuren

The Trust SpaceHet palet The Trust Space bestaat uit aardse tinten vanuit de hele wereld. Het kleurenpalet bestaat uit warme neutrale grijzen en bruinen. Deze kleuren maken elkaar compleet en brengen een gevoel van eenheid en harmonie. Door deze kleuren te gebruiken voel je je thuis en word je omarmt door de ruimte om je heen. Dit kleurenpalet gestimuleerd je om samen te werken en contacten aan te gaan. Het Trust Space kleurenpalet is geïnspireerd op de trend ‘The courage to connect’, de moed om in contact te komen. De trend die hierbij hoort is dat we één wereld zijn, één mens, dat we elkaar vertrouwen en samenwerken. Want samen kunnen we de wereld aan en tot uitzonderlijke dingen komen.

The Expressive Space