Bakery Brown Flexa: De sfeer van de warme bakker

Bakery Brown van Flexa is zo’n kleur die een eigen blog verdient. Het is een typische Flexa kleur: een tint met een eigen uitstraling die tegelijkertijd formidabel met andere tinten gecombineerd kan worden. Met zijn diepbruine, intense uitstraling doet Bakery Brown van Flexa je denken aan het gevoel van warme broodjes bij de bakker. Adem diep in, geniet en kom even tot jezelf. Je kunt er allerlei kanten mee op, want Bakery Brown is toepasbaar in verschillende vertrekken. Waar je het ook toepast, de warme en natuurlijke kleur zorgt voor rust en ontspanning.

Hieronder vertellen we je alles wat je moet weten over Bakery Brown van Flexa. Hierbij gaan we dieper in op de kleurcode en de kleurenwaaier, zodat je deze tint sneller kunt vinden en kunt bekijken. Zo weet je meteen of deze kleur iets voor jou is. Bakery Brown muurverf kan gecombineerd worden met allerlei andere tinten. Welke kleurcombinaties er mogelijk zijn, vertellen we je hieronder. Vervolgens laten we je zien waar je deze kleur kunt gebruiken en welke producten wij in deze tint voor je kunnen mengen. Al jouw Bakery Brown Flexa verf bestel je bij Verfwinkel.nl.

Bakery Brown Flexa kleurcode

Met behulp van een kleurcode kun je online sneller de tint vinden die je nodig hebt. De kleurcode van Flexa Bakery Brown is 3033. Kleuren vinden bij Verfwinkel.nl is een fluitje van een cent. Zoek het product dat je wilt bestellen. Op de pagina van dit product kun je de hoeveelheid selecteren die je nodig hebt, waarna je op de online kleurenwaaier klikt. In deze online kleurenwaaier vul je de naam of de kleurcode in. Hier zoek je op Bakery Brown van Flexa, waarna je deze tint als de kleur van jouw verf kunt selecteren. Bestel jouw product, waarna wij jouw verf in deze kleur mengen.

Bakery Brown Flexa kleurenwaaier

Weet je nog niet zeker of Bakery Brown van Flexa de juiste kleur is voor jouw verf? Alhoewel je kleuren online kunt bekijken, raden we altijd het gebruik van een fysieke kleurenwaaier aan. In het echt krijg je een betere weergave van een kleur dan online, aangezien schermen kleuren kunnen vervormen. Bakery Brown is een Flexa Creations kleur. Deze tint is dan ook terug te vinden binnen de Flexa Creations kleurenwaaier. Wil je weten hoe deze kleur er op jouw muur uit komt te zien? Bestel dan deze Flexa Creations Bakery Brown Muurverf Tester.

Bakery Brown combineren met andere kleuren

Bakery Brown van Flexa kan individueel toegepast worden, maar deze kleur doet het ook goed in combinatie met verschillende andere tinten. Je kunt diverse kleurcombinaties maken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een ton sur ton combinatie, waarbij je varianten van dezelfde kleur gebruikt. In dat geval kun je Bakery Brown van Flexa combineren met Chocolate Milk en/of Dandy Dust. Wil je liever een combinatie met neutrale kleuren maken, dan zijn Cafe Latte en Porcelain Mould goede opties.

De designers van Flexa doen ook een duit in het zakje met betrekking tot kleurcombinaties: Bakery Brown met Cornflower Field of Cotton Flower. Daarnaast doet Bakery Brown van Flexa het goed in combinatie met Zandsteenbruin en Cosmic Glory. De mogelijke combinaties zijn vrijwel eindeloos. Natuurlijk kun je ook je eigen combinaties maken. Ontdek de mogelijkheden bij Verfwinkel.nl.

Waar kun je Flexa Bakery Brown toepassen?

Bakery Brown van Flexa is een veelzijdige kleur die je prima op verschillende plekken kunt toepassen. Een populaire optie is Bakery Brown Flexa in de woonkamer. Je kunt meerdere muren van deze tint voorzien, maar je kunt ook kiezen voor een accentwand. Deze kleur vormt een aangenaam rustpunt. Het zorgt ervoor dat je woonkamer meer ontspannend wordt. Ideaal als je na een lange dag thuis komt en optimaal wilt relaxen. Vanwege de warme en rustgevende uitstraling is Bakery Brown in de slaapkamer ook een goed idee. Je zult al snel merken dat deze tint een positief effect heeft op je nachtrust. Dat is de kracht van natuurlijke kleuren.

Maar de woonkamer en de slaapkamer zijn niet de enige plekken binnen je woning waar deze kleur aangebracht kan worden. Bakery Brown van Flexa doet het ook goed in de eetkamer. Daarnaast kan het in de keuken toegepast worden, waarbij het belangrijk is om voor schrobvaste verf te kiezen. Zo kan de verf goed schoongemaakt worden zonder dat er vlekken ontstaan, bijvoorbeeld als een saus opspat tegen de muur. Deze tint is een goede keuze voor de badkamer, waar het voor rust en warmte zorgt. Let hierbij wel op dat je een product kiest dat bestand is tegen vocht en de vorming van schimmel tegengaat.

Flexa Bakery Brown muurverf en andere producten

Er zijn diverse producten die je Bakery Brown van Flexa als kleur kunt geven. Ook kun je kiezen voor allerlei volumes, bijvoorbeeld Bakery Brown Flexa 2.5 Flexa liter of Bakery Brown Flexa 5 liter. Aangezien Bakery Brown een Flexa Creations kleur is, is het niet meer dan logisch om voor een Flexa Creations muurverf te kiezen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor deze Flexa Creations Muurverf – Extra Mat. Ook andere glansgraden zijn een optie, bijvoorbeeld deze Flexa Creation Muurverf Zijdemat. Daarnaast kun je andere productlijnen van Flexa in deze tint laten mengen, bijvoorbeeld deze Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat en deze Flexa Pure Muurverf – Extra Mat.

Je kunt bij ons niet alleen je muurverf in deze tint laten mengen, maar ook lakken kunnen van deze kleur voorzien worden. Hierbij kan gekozen worden voor een lak in verschillende glansgraden, bijvoorbeeld Bakery Brown Flexa lak zijdeglans. Een lak uit de Flexa Creations lijn behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor deze Flexa Creations Lak Zijdeglans of deze Flexa Creations Lak Extra Mat. Andere productlijnen zijn wederom een optie, bijvoorbeeld deze Flexa Strak in de Lak Binnenlak Zijdeglans of deze Flexa Pure Lak Mat. Voor welk product je ook kiest, je laat jouw Bakery Brown verf mengen bij Verfwinkel.nl. Kijk eens rond binnen ons aanbod en ontdek de mogelijkheden zelf.

 1. Flexa Creations Muurverf Tester Bakery Brown
  Flexa Creations Muurverf Tester Bakery Brown
  out of five star rating on Trustpilot
  0 reviews
  Kortingsprijs Adviesprijs
 2. Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  Flexa Creations Muurverf - Extra Mat
  4.7 out of five star rating on Trustpilot
  83 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 3. Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  Flexa Strak op de Muur Muurverf Mat
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  41 reviews
  Vanaf Adviesprijs
 4. Flexa Easycare Muurverf Mat - Keuken
  Flexa Easycare Muurverf Mat - Keuken
  4.6 out of five star rating on Trustpilot
  21 reviews
  Vanaf Adviesprijs

Lees ook: