• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Bison Behangset voor Vliesbehang

 

Bison Behangset voor Vliesbehang omschrijving

Bison Behangset is een kwalitatieve behangset voor het succesvol aanbrengen van vliesbehang.

De behangset bestaat uit:
- Een compact kunststof uitrolrooster om de behanglijm egaal te verdelen over de behangroller.
- Een vachtroller van hoge kwaliteit om de behanglijm egaal te verdelen op de ondergrond. Direct op de muur te gebruiken. Geeft geen pluizen en spettert niet.
- Een flexibele kunststof behangspatel om het behang op de muur glad te strijken en eenvoudig in hoeken aan te drukken. Voorkomt luchtbellen achter het behang. Beschadigt het behang niet.
- Een kwalitatief afbreekmes met 2 reserve messen. Geschikt om het behang haarscherp af te snijden langs plafond, vloer, ramen en stopcontacten.
- Een handleiding “Behangen van A tot Z” voor de behangklus met duidelijke instructies en tips om u stap voor stap te helpen bij uw behangklus.

Ondergrond Muren & Plafonds
Soort Behangersgereedschap
Toepassing Voor binnen
Merk Bison
Levertijd 2-3 Werkdagen

Bison Behangset voor Vliesbehang specificaties

Bison Behangset is een kwalitatieve behangset voor het succesvol aanbrengen van vliesbehang.

De behangset bestaat uit:
•Een compact kunststof uitrolrooster om de behanglijm egaal te verdelen over de behangroller.
•Een vachtroller van hoge kwaliteit om de behanglijm egaal te verdelen op de ondergrond. Direct op de muur te gebruiken. Geeft geen pluizen en spettert niet.
•Een flexibele kunststof behangspatel om het behang op de muur glad te strijken en eenvoudig in hoeken aan te drukken. Voorkomt luchtbellen achter het behang. Beschadigt het behang niet.
•Een kwalitatief afbreekmes met 2 reserve messen. Geschikt om het behang haarscherp af te snijden langs plafond, vloer, ramen en stopcontacten.
•Een handleiding “Behangen van A tot Z” voor de behangklus met duidelijke instructies en tips om u stap voor stap te helpen bij uw behangklus.
Top