• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Anza Kwast Precision Pro

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Anza Kwast Precision Pro productinformatie

  • Ergonomische handgreep
  • Haarscherpe verf randen
  • Heeft een steel van een duurzame houtsoort
  • Voor synthetische grond- & aflakken
  • Voor watergefragen grond- & aflakken

Anza Kwast Precision Pro omschrijving

Anza Kwast Platinum Precision Pro is geschikt voor het schilderen van kleine gebieden die precisie en scherpe randen vereisen.  Deze kwast heeft een driehoek vorm waardoor je deze kwast in de kunstschildergreep kunt nemen en nauwkeurig langs iedere rand kan schilderen.  De haren van de Anza Kwast Platinum Precision Pro zijn van een kunstvezel gemaakt.  Het zijn dezelfde haren als van de Anza Platinum Serie waarvan de vezel zich al jaren heeft bewezen.

Deze kwast wordt geleverd met een gratis afdekkapje. Dit kapje sluit de kwast af van lucht waardoor de verf niet de kans heeft om aan te drogen. De Anza Kwast Platinum Precision Pro kun je 72 uur in het kapje bewaren. De kwast is geschikt voor water- en terpentine verdunbare verf.

Extra informatie over Anza Kwast Platinum Precision Pro
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Anza Kwast Platinum Precision Pro bestellen bij Verfwinkel.nl
Anza Kwast Platinum Precision Pro bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze kwast of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Schildersbenodigdheden
Toepassing Voor terpentine en watergedragen verf
Merk Anza
Levertijd Op voorraad
Top