• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Alabastine Muurglad Vochtbestendig - 5 Liter

 

Alabastine Muurglad Vochtbestendig - 5 Liter omschrijving

Alabastine Muurglad Vochtbestendig is een kant-en-klare soepele paste die geschikt is voor het voor het gladmaken van oneffenheden en krassen in vochtige ruimte. Alabastine Muurglad Vochtbestendig is geschikt voor  steen, beton, pleister- en stucwerk, cement, gipsplaten, tegels etc. en voor binnen en buiten, natte ruimtes of wanden met vochtdoorslag.


Met  Alabastine Muurglad Vochtbestendig repareer je eenvoudig beschadigingen en maak je structuurwanden zoals structuurverf, sierpleister en spack eenvoudig glad. Alabastine Muurglad Vochtbestendig is een ideale basislaag voor te schilderen of behangen en breng je eenvoudig aan met de Muurglad Spaan en Strijker, waarna je deze muurglad eenvoudig glad schuur voor een spiegelglad eindresultaat. 


Alabastine Muurglad Vochtbestendig:
- Overschilderbaar: na ca 8 uur overschilderbaar
- Overschilderbaar met alle soorten muurverf.
- Verbruik: 5L is voldoende voor ongeveer 6m2 (afhankelijk van ondergrond en laagdikte).
-Kleur: licht grijs


Extra informatie over Alabastine Muurglad Vochtbestendig
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Alabastine Muurglad Vochtbestendig bestellen bij Verfwinkel.nl
Alabastine Muurglad Vochtbestendig bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Ondergrond Muren & Plafonds
Soort Vulmiddel
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement ca. 6 m2 per 5 liter
Merk Alabastine
Levertijd Op voorraad

Alabastine Muurglad Vochtbestendig - 5 Liter bestand(en) downloaden

Top