• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Alabastine Houtrotvuller Professioneel

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Alabastine Houtrotvuller Professioneel productinformatie

  • Ongevoelig voor vocht

Alabastine Houtrotvuller Professioneel omschrijving

Alabastine Houtrotvuller Professioneel is een vormvast, krimpvrij, twee-componenten houtvulmiddel van professionele kwaliteit voor het repareren van beschadigingen door houtrot aan kozijnen, deuren, dorpels, tuinhuisjes etc.  Alabastine Houtrotvuller Professioneel is uitstekend moduleerbaar en uitstekend te schuren. Daardoor is eenvoudig repareren in de juiste vorm en een strak eindsresultaat geen enkel probleem meer. Alabastine Houtrotvuller Professioneel is ongevoelig voor vocht, krimpt niet en zakt niet uit, ook niet bij grotere reparaties. Alabastine Houtrotvuller Professioneel is het hele jaar te gebruiken en na uitharding schroef-, spijker- en boorvast. 
Voor een optimale hechting adviseren we de reparatie eerst te impregneren met Alabastine Houtrotimpregneer Professioneel.

Alabastine Houtrotvuller Professioneel:
- Aanbrengen: met een plamuurmes
- Mengverhouding: 1:1 (maak niet meer plamuur aan dan in 60 minuten verwerkt kan worden i.v.m. uitharden)
- Schuurbaar: na ca. 4 uur
- Overschilderbaar: na ca. 4 uur


LET OP: Meng evenredige hoeveelheden component 1 en component 2 op een mengplateau met een plamuurmes tot een egale kleur is ontstaan.

Tip van de schilder:
Voor repareren van hoeken of grotere reparaties adviseren wij het gebruik van Alabastine Reparatieplaatjes. Deze zijn te gebruiken als mal voor eenvoudiger vullen van de beschadiging


Extra informatie over Alabastine Houtrotvuller Professioneel
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Alabastine Houtrotvuller Professioneel bestellen bij Verfwinkel.nl 
Alabastine Houtrotvuller Professioneel bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over dit product of een van onze andere producten? Mail je vraag naar klantenservice@verfwinkel.nl


Ondergrond Hout
Soort Houtrot
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Alabastine
Levertijd Op voorraad

Alabastine Houtrotvuller Professioneel bestand(en) downloaden

Top