• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Trimetal Permacryl Multi Primer - Wit

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Trimetal Permacryl Multi Primer - Wit productinformatie

  • Sneldrogend
  • Universeel toepasbaar
  • Voor binnen en buiten

Trimetal Permacryl Multi Primer - Wit bestand(en) downloaden

Trimetal Permacryl Multi Primer - Wit omschrijving

Permacryl Multiprimer is een waterverdunbare, dekkende, sneldrogende, vochtregulerende grondlak, op basis van acrylaat- copolymeer dispersiebindmiddel voor binnen en buiten. Permacryl Multiprimer wordt toegepast als hechtprimer op diverse ondergronden zoals PVC buizen, polyester, verzinkt staal. Permacryl Multiprimer kan ook als grondverf op hout worden toegepast.

Extra informatie over Trimetal Permacryl Multiprimer
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Trimetal Permacryl Multiprimer bestellen bij Verfwinkel.nl
Trimetal Permacryl Multiprimer bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Hout
Soort Primer
Merk Trimetal
Levertijd 2-3 Werkdagen

Trimetal Permacryl Multi Primer - Wit specificatiesProductomschrijving

Permacryl Multiprimer is een waterverdunbare, dekkende, sneldrogende, vochtregulerende grondlak, op basis van acrylaat- copolymeer dispersiebindmiddel voor binnen en buiten.

Gebruik/Toepassing
Permacryl Multiprimer wordt toegepast als hechtprimer op diverse ondergronden zoals PVC buizen, polyester, verzinkt staal. Permacryl Multiprimer kan ook als grondverf op hout worden toegepast.

Voorbehandeling van de ondergrond
- Nieuw werk Nieuw: verzinkt staal, zink, non-ferrometalen en harde PVC ontvetten met een geschikt oplosmiddel. De te behandelen ondergrond dient verder schoon, droog en stofvrij te zijn. Nieuwe ongeschilderde ondergronden of kaalgemaakte delen gronden met een laag Permacryl Multiprimer. Permacryl Multiprimer kan worden afgewerkt met één of twee lagen aflak uit het Permacryl assortiment.

- Onderhoud bestaand werk: De intacte ondergrond moet schoon, droog, stof- en vetvrij zijn. Schuren met schuurpapier van grofte P320 of fijner, dan wel een schuurspons van vergelijkbare fijnheid. Eventuele voorgaande lagen moeten daarbij goed hechten aan de ondergrond. Bijwerken of gronden met Permacryl Multiprimer. Permacryl Multiprimer kan worden afgewerkt met één of twee lagen aflak uit het Permacryl assortiment.

Verwerking van het product
Kwast en Rol
Type verdunning: water
Volumepercentage verdunning : 0-2%
Reinigingsmiddel: direct na gebruik met handwarm water

Droogtijden bij 20°C en aanbevolen laagdikte en 65% R.V.
Stofdroog: ca. 20 minuten
Kleefvrij: ca. 2 uur
Overschilderbaar: ca. 6 uur

Opmerking
Bij verwerking dient de temperatuur van de ondergrond tenminste 3°C boven het dauwpunt te zijn. Het product niet verwerken bij een temperatuur lager dan 10°C en/of een relatieve vochtigheid hoger dan 85%.

Als gereedschap is het aan te bevelen om speciale kwasten en rollers voor waterverdunbare lakverven te gebruiken. Waterverdunbare producten zijn gevoelig voor de weekmakers in de raamrubbers. Deze kunnen een negatieve invloed kunnen hebben op de verffilm. De verflaag kan gaan verkleven. In geval van tocht- en beglazingsprofielen in combinatie met bovengenoemde afwerking, dienen profielen van weekmakervrije rubbers te worden toegepast, bijv. EPDM Rubber.

Technische Eigenschappen
Kleur, waarvoor de genoemde gegevens gelden: wit
Volumepercentage vaste stof: 40%
Dichtheid: 1,4 kg/dm³
Glans: mat
Vlampunt volgens ISO 1516: > 100°C
Aanbevolen droge laagdikte: 30 micrometer
Theoretisch rendement bij aanbevolen laagdikte: 13,3 m²/l
Leverbaar in de kleuren: wit, grijs en aan te kleuren via het Trimetal kleurenmengsysteem in van wit afgeleide tinten
Breeam: Product voldoet aan BREEAM HEA 9 Cat A/g
WB: Wettelijke norm (g/l): 30 g/l
VOC van Permacryl Multiprimer gemeten volgens ISO 11890-2: 2006: 5 g/l

Houdbaarheid
In onaangebroken verpakking tenminste 12 maanden. Vorstvrij bewaren.

Veiligheid/Hygiëne
De in deze Technische Product Informatie vermelde gegevens zijn gebaseerd op de richtlijnen en wetgevingen geldende op de datum van uitgifte. De verwerker van dit product dient rekening te houden met de geldende wet- en regelgeving, betreffende o.a. gezondheid, veiligheid en milieu. Raadpleeg het veiligheidsblad, verkrijgbaar via uw verfleverancier en/of www.veiligmetverf.nl

Top