• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Tenco Steigerhoutbeits 2,5 Liter

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Tenco Steigerhoutbeits 2,5 Liter productinformatie

  • Aanbrengen met kwast en/of roller
  • Filmvormende beits
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Geurarm
  • Houtstructuur blijft zichtbaar

Tenco Steigerhoutbeits 2,5 Liter omschrijving

Tenco Steigerhout Beits is een transparante beits op waterbasis, speciaal ontwikkeld om steigerhout en ander zachthout zoals ruw vurenhout te behandelen. Tenco Steigerhout Beits accentueert de houtnerf en beschermt het hout tegen weersinvloeden. Hierdoor geeft het je houten objecten, in de tuin of woning, een nostalgische afwerking en het karakter van doorleefd hout.

Doordat Tenco Steigerhout Beits sneldrogend, reuk-arm en minder belastend voor het milieu is verwerk je deze beits met plezier. Door de transparante werking van Tenco Steigerhout Beits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar , na droging zal de juiste kleur pas zichtbaar zijn. Doordat Tenco Steigerhout Beits gemakkelijk aan te brengen is, is deze beits uitermate geschikt voor het tuinhout in en om je huis zoals: meubelen, hekken en schuttingen.


Tenco Steigerhoutbeits met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Omdat Tenco Steigerhoutbeits een transparante verf is zal de uiteindelijke kleur ook afhankelijk zijn van het type hout en het aantal aangebrachte lagen. 

Extra informatie overTenco Steigerhoutbeits 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Tenco Steigerhoutbeits  bestellen bij Verfwinkel.nl 
Tenco Steigerhoutbeits bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of mail je vraag dan naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Vochtregulerende houtverf Ja
Ondergrond Hout
Soort Transparante Beits
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor buiten
Rendement 12-14 m2 per liter
Merk Tenco
Levertijd Op voorraad

Tenco Steigerhoutbeits 2,5 Liter bestand(en) downloaden

Top