• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

RAL 9001 - Wijzonol Muurverf Mat

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

RAL 9001 - Wijzonol Muurverf Mat productinformatie

  • Goed dekkend
  • Goed reinigbaar
  • Sneldrogend
  • Voor binnen
  • Waterverdunbaar

RAL 9001 - Wijzonol Muurverf Mat omschrijving

Wijzonol Muurverf Mat is een watergedragen, reinigbare, goed dekkende muurverf op acrylaatdispersie voor binnen. Deze muurverf kunnen wij leveren in alle kleuren!  

De kleur Ral 9001 is van oudsher de kleur voor kozijnen. Echt wit wordt bij klassieke interieurs meestal vermeden. Crème valt goed te combineren met donkere, wat zwaardere meubels. Ook wanneer je kiest voor een behang met een bepaald motief of voor één of meer wanden in de kamer in een donkere tint, adviseren wij jou Ral 9001.


LET OP:  Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Wijzonol Muurvoorstrijk (Aankleurbaar) Cementgebonden ondergronden moeten ca. 28 dagen oud zijn.

Extra informatie over Wijzonol Muurverf Mat RAL 9001 Cremewit
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Wijzonol Muurverf Mat RAL 9001 Cremewit bestellen bij Verfwinkel.nl
Wijzonol Muurverf Mat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Verf retourneren bij Verfwinkel
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 6-8 m2 per liter
Merk Wijzonol
Levertijd Op voorraad

RAL 9001 - Wijzonol Muurverf Mat bestand(en) downloaden

Top