• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Owatrol Olie Spray Alkyd 300 ml

Meer afbeeldingen

 

Owatrol Olie Spray Alkyd 300 ml productinformatie

  • Roestwerend
  • Snelle levering

Owatrol Olie Spray Alkyd 300 ml omschrijving

Owatrol Olie is een mulifunctionele roestvertrager en additief voor verf en beits op terpentinebasis. Voorkomt blaasvorming in de verf, verbeterd de hechting en vloeiing van alle alkydverf. Owatrol Olie Spray is handig voor onbereikbare plaatsen. Tevens als anti-corrosie middel voor directe toepassing op roest. Ook verkrijgbaar in blik van 500 ml en 1 Liter verpakking.

LET OP:
- Kan niet worden toegevoegd aan sneldrogende verven (type autolakken), verven op basis van chloorrubber of tweecomponentensystemen.
- Is overschilderbaar met alle verven op alkydbasis en ook met verven op waterbasis (bij afwerking met verf op waterbasis, 5 dagen laten drogen bij 20°C – 50 % RV).

Extra informatie over Owatrol Olie Blank Spray
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Owatrol Olie Blank Spray bestellen bij Verfwinkel.nl
Owatrol Olie Blank Spray bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze roestvertrager of een van onze andere producten? Mail je vraag dan naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Terpentine Basis / Alkyd
Basis Terpentinebasis
Ondergrond Metaal / IJzer
Soort Roestwerende Verf
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Owachem
Levertijd Op voorraad

Owatrol Olie Spray Alkyd 300 ml bestand(en) downloaden

Top