• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Jotun Benar - Diverse Glansgraden

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Jotun Benar - Diverse Glansgraden productinformatie

  • Bladdert niet
  • Kleurloos
  • Vochtregulerend
  • Waterafstotend
  • Waterdampdoorlatend

Jotun Benar - Diverse Glansgraden omschrijving

Jotun Benar is een waterafstotende, vochtregulerende, transparante beits voor (tropisch)hardhout, geschikt voor binnen en buiten, gebaseerd op een 'long-oil' alkyd die het uiterlijk heeft van een blanke lak. Jotun Benar is geschikt voor het schilderen van houten ramen, kozijnen, deuren, gevelbeschietingen, hardhouten tuinmeubelen, wanden en plafonds. Jotun Benar is ook uiterst geschikt voor toepassing op schepen boven de waterlijn.


Jotun Benar is uniek product: Waterafstotend en tevens meer waterdampdoorlatend dan de meeste vergelijkbare lakken of vernissen. Deze beits is uiterst prettig te verwerken en zal niet bladderen, geen schilfers of witte vlekken geven. Daarnaast is Jotun Benar uiterst elastisch waardoor deze beits de werking van de ondergrond binnen bepaalde grenzen primakan volgen. De alkydhars in Jotun Benar zorgt voor een diepe doordringing in de poriën van elke harde houtsoort. Dit waarborgt een uitstekende hechting, zelfs na herhaalde vochtbelastingen


Jotun Benar:
- Aanbrengen: met kwast, roller of verfspuit
- Stofdroog: na ca. 2-3 uur 
- Stofvrij: na ca. 7 uur 
- Overschilderbaar: na ca. 24 uur
- Verbruik: ca. 14-16 m2 /liter
- Onderhoudscyclus is doorgaans 3-4 jaar


Tip van de schilder: Om een goede hechting te verkrijgen raden we aan om vette houtsoorten, zoals teak, Iroko en Merbau, vooraf af te wassen met thinner. 


Let op: Jotun Benar Glans en Mat zijn kleurloos. Jotun Benar UVR geeft de ondergrond een warme teakkleur.

Extra informatie over Jotun Benar
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Jotun Benar bestellen bij Verfwinkel.nl
Jotun Benar bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl


 

Basis Terpentinebasis
Vochtregulerende houtverf Ja
Ondergrond Hout
Soort Transparante Beits
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 14 - 16 m2 per liter
Merk Jotun
Levertijd Op voorraad

Jotun Benar - Diverse Glansgraden bestand(en) downloaden

Top