• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Den Braven Zwaluw Silstop Grijs Stopverfvervanger - 310 ml

Den Braven Zwaluw Silstop Grijs Stopverfvervanger - 310 ml productinformatie

  • Blijvend flexibel
  • Gemakkelijk en prettig te verwerken
  • Goede hechting
  • Krimpt en scheurt niet
  • Prettige verwerking

Den Braven Zwaluw Silstop Grijs Stopverfvervanger - 310 ml omschrijving

Let op: Den Braven Zwaluw Silstop is uit het assortiment bij de fabrikant. Als vervanger is de Den Braven Zwaluw Monustop op de markt gekomen.


Den Braven Zwaluw Silstop is een stopverf vervanger op basis van siliconen technologie die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van enkel-, isolatie- en monumentaal glas in houten, metalen en betonnen kozijnen zonder glaslatten. Hoewel het niet noodzakelijk is om Zwaluw Silstop over te schilderen is Den Braven Zwaluw Silstop beperkt overschilderbaar. We adviseren je om vooraf de verdraagzaamheid met de verf te testen mocht je deze stopverfvervanger willen voorzien van een laagje verf.


Den Braven Zwaluw Silstop is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van enkel-, isolatie- en monumentaal glas in houten, metalen en betonnen kozijnen zonder glaslatten. Gedurende de doorharding van Silstop® kan het noodzakelijk zijn het glas tijdelijk te fixeren.


LET OP: Den Braven Zwaluw Silstop Grijs is niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Ook kan er verkleuring optreden op donkere plaatsen of door contact met chemicaliën. 

Extra informatie over Zwaluw Silstop Grijs 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Zwaluw Silstop Grijs bestellen bij Verfwinkel.nl 
Zwaluw Silstop Grijs bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Silstop of een van onze andere producten? Stel je vraag dan via klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Siliconen
Ondergrond Glas
Soort Stopmiddel
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd Momenteel niet leverbaar

Den Braven Zwaluw Silstop Grijs Stopverfvervanger - 310 ml bestand(en) downloaden

Top