• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Zwaluw Silstop Grijs Stopverfvervanger - 310 ml

 

Zwaluw Silstop Grijs Stopverfvervanger - 310 ml productinformatie

  • Goede hechting
  • Krimpt en scheurt niet
  • Prettige verwerking

Zwaluw Silstop Grijs Stopverfvervanger - 310 ml bestand(en) downloaden

Zwaluw Silstop Grijs Stopverfvervanger - 310 ml omschrijving

Zwaluw Silstop is een stopverf vervanger op basis van siliconen technologie die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van enkel-, isolatie- en monumentaal glas in houten, metalen en betonnen kozijnen zonder glaslatten.

Extra informatie over Zwaluw Silstop Grijs
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zwaluw Silstop Grijs bestellen bij Verfwinkel.nl
Zwaluw Silstop Grijs bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Silstop of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Siliconen
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Stopmiddel
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd 3-5 Werkdagen

Zwaluw Silstop Grijs Stopverfvervanger - 310 ml specificaties

Zwaluw Silstop is een stopverf vervanger op basis van siliconen technologie die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber.

Voordelen
- Eenvoudige verwerking
- Uitstekende hechting op glas en de meeste geschilderde ondergronden
- Geen scheuren of rimpels na het aanbrengen

Applicaties
Zwaluw Silstop is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van enkel-, isolatie- en monumentaal glas(1) in houten, metalen en betonnen kozijnen zonder glaslatten. Gedurende de doorharding van Silstop® kan het noodzakelijk zijn het glas tijdelijk te fixeren.

Opmerking (1): Omdat randafdichtingen van isolatieglas door fabrikanten in samenstelling gewijzigd kunnen worden, zonder dit te vermelden, kan de verdraagzaamheid van de randafdichting met beglazingskitten niet door de leverancier van de beglazingskit worden gegarandeerd. Adviezen met betrekking tot de verdraagzaamheid van beglazingskitten met de randafdichting van isolatieglas zijn dus gebaseerd op ervaring en houden derhalve geen garantie in.

Gebruiksaanwijzing
Driehoeksvoeg met een minimale afmeting van 10 x 10 mm. Bij toepassing van isolatieglas, dient de primaire butylafdichting door de Zwaluw Silstop volledig afgedekt te zijn om UV inwerking op het butyl te voorkomen. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze technische afdeling.

Aanvullende informatie
100 % Modulus N/mm2 0,60 MPa
Afschuifsterkte DIN 53505 35 Shore A
Applicatie temperatuur + 5°C to + 40°C
Basis Neutral oxime Dichtheid 1,43 g/ml
Extrusie waarde @ Ø3 mm/6,3 bar 50 g/min
Huidvoming @ + 23°C/50% RH 7 - 8 minutes
Rek bij breuk 400%
Temperatuur bestendigheid - 40°C to + 120°C
Treksterkte N/mm2 1,10 MPa
Uithardingstijd @23°C/50% RH 2mm/24 hours
Vorstbestendigheid gedurende transport Up to - 15°C
Weerstand tegen vloei ISO 7390 < 2mm
- Deze waarden zijn typische eigenschappen en kunnen variëren van +/- 3%

Beperkingen
- Not suitable for PE, PP, PC, PMMA, PTFE, soft plastics, neoprene and bituminous substrates
- Discoloration can occur in dark places and by contact with chemicals Zwaluw Silstop Elastisch blijvende stopverf vervanger

Oppervlakte voorbereiding en afwerking
Aanbrengtemperatuur: +5°C tot +40°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Ondergronden dienen schoon, droog, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Ondergronden goed ontvetten met Zwaluw Cleaner. Zwaluw Silstop hecht zonder primer perfect op de meeste niet-poreuze ondergronden. Poreuze ondergronden voorbehandelen met Zwaluw Primer B1. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Glad afwerkbaar met Zwaluw Finisher.

Schoonmaken
Vers materiaal en gereedschap kunnen worden gereinigd met behulp van Zwaluw Cleaner. Uitgehard materiaal kan alleen mechanisch worden verwijderd. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes.

Kleur
Natural

Verpakking
Koker

Voor productspecificaties
Raadpleeg de Product Detail Pagina

Houdbaarheid
In ongeopende originele verpakking, tussen + 5°C en + 25°C, tot 12 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

Gezondheid & Veiligheid
Het productveiligheidsblad dient te worden gelezen en begrepen voor gebruik. Productveiligheidsbladen zijn beschikbaar op aanvraag en via de Den Braven websites.

Waarborg & Garantie
Den Braven garandeert dat haar product, binnen de houdbaarheidstijd, in overeenstemming is met de specificaties.

Top