Zwaluw Silicone Sanitary Transparant - 310 ml

-25%
 


Levertijd: 1 Werkdag

Zwaluw Silicone Sanitary Transparant - 310 ml productinformatie

  • Niet overschilderbaar
  • Snelle levering
  • Siliconenkit
  • 1-Component

Zwaluw Silicone Sanitary Transparant - 310 ml omschrijving

Zwaluw Silicone Sanitary is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van voegen in keukens, badkamers en douches.

LET OP:  Zwaluw Silicone-Sanitary is NIET overschilderbaar. Aanbevolen wordt de randen van de voeg te bedekken met afplakband om te voorkomen dat oppervlakken die nog moeten worden geverfd worden verontreinigd met siliconen. Voor kunststof gebaseerd sanitair wordt Zwaluw Silicone NO geadviseerd. Niet geschikt voor beton, natuursteen, lood, koper en verzinkt staal.

Extra informatie over Zwaluw Silicone Sanitary Transparant
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zwaluw Silicone Sanitary Transparant bestellen bij Verfwinkel.nl
Zwaluw Silicone Sanitary Transparant bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze kit of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Siliconen
Ondergrond Diverse Ondergronden
Glansgraad n.v.t.
Product Soort Kit
Toepassing Binnen
Merk Zwaluw/Den Braven

Zwaluw Silicone Sanitary Transparant - 310 ml specificaties


Zwaluw Silicone Sanitary is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van voegen in keukens, badkamers en douches. Voor kunststof gebaseerd sanitair wordt Zwaluw Silicone NO geadviseerd. Zwaluw Silicone-Sanitary is een azijnzuurhoudende sanitair ingestelde siliconenkit die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Het product is uitstekend bestand tegen UV en weersomstandigheden.

Voordelen
- Voor keukens, badkamers en doucheruimtes
- Perfecte hechting op glas, geschilderd hout, keramiek en emaille
- Schimmelbestendig
- Kleurvast

Beperkingen
- Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden
- Niet geschikt voor beton, natuursteen, lood, koper en verzinkt staal

Applicaties
- Zwaluw Silicone-Sanitary is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van voegen in keukens, badkamers en douches.
- Voor kunststof gebaseerd sanitair wordt Zwaluw Silicone-NO geadviseerd.

Gebruiksaanwijzing
Een voeg met de juiste dimensies is in staat om bewegingen op te nemen van aangrenzende bouwmaterialen. De voegdiepte moet altijd in de juiste verhouding zijn met de voegbreedte. Algemene regel is dat de verhouding voegdiepte:voegbreedte tot een voegbreedte van 10mm 1:1 is, met een minimum van 5mm breedte en diepte. Voor voegen breder dan 10mm is de voegdiepte de voegbreedte gedeeld door 3 plus 6mm.

Aanbrengtemperatuur
+5°C tot +40°C (geldt voor omgeving en ondergronden).
Ondergronden dienen schoon, droog, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Ondergronden goed ontvetten met Zwaluw Cleaner. Zwaluw Silicone-Sanitary hecht zonder primer perfect op de meeste niet-poreuze ondergronden. Poreuze ondergronden voorbehandelen met Zwaluw Primer B1. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Glad afwerkbaar met Zwaluw Finisher. Zwaluw Silicone-Sanitary is NIET overschilderbaar. Aanbevolen wordt de randen van de voeg te bedekken met afplakband om te voorkomen dat oppervlakken die nog moeten worden geverfd worden verontreinigd met siliconen.

Schoonmaken
Vers materiaal en gereedschap kunnen worden gereinigd met behulp van Zwaluw Cleaner. Uitgehard materiaal kan alleen mechanisch worden verwijderd. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes.

Houdbaarheid
In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 18 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.