• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Den Braven Zwaluw Monustop Stopverfvervanger - 290 ml

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Den Braven Zwaluw Monustop Stopverfvervanger - 290 ml productinformatie

  • 1-Component
  • Blijvend flexibel
  • Direct klaar voor gebruik
  • Gemakkelijk en prettig te verwerken
  • Krimpvrij

Den Braven Zwaluw Monustop Stopverfvervanger - 290 ml omschrijving

Den Braven Zwaluw Monustop is een elastische, blaasvrije en krimpvrije stopverfvervanger op basis van hybride technologie, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber. Den Braven Zwaluw Monustop is speciaal ontwikkeld voor het duurzaam elastisch afdichten van enkel, isolatie- en monumentaal glas in houten, metalen en betonnen kozijnen zonder glaslatten.Den Braven Zwaluw Monustop hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden


Den Braven Zwaluw Monustop kan als vervanger voor de Den Braven Zwaluw Silstop gebruikt worden. 


Voor het mooiste eindresultaat wordt deze stopverfvervanger verwerkt in combinatie met Den Braven Zwaluw Finisher en een afwerkspatel. Den Braven Zwaluw Monustop is uitstekend en snel overschilderbaar met de meeste watergedragen en synthetische verven. 


Let op: Den Braven Zwaluw Monustop is Niet geschikt voor continue waterbelasting, natuursteen en chloor (zwembaden) en verder is dit product niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Hou er ook rekening mee dat er verkleuring kan optreden op donkere plaatsen en door contact met chemicaliën.


Extra informatie over Zwaluw Monustop Koker
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Zwaluw Monustop Koker bestellen bij Verfwinkel.nl 
Zwaluw Monustop Koker bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Monustop of een van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl


Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Stopmiddel
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd Op voorraad
Top