• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Zwaluw Hybriseal 2PS Wit - 290 ml

 

Zwaluw Hybriseal 2PS Wit - 290 ml productinformatie

  • Gemakkelijk en prettig te verwerken
  • Overschilderbaar met watergedragen en synthetische lakken

Zwaluw Hybriseal 2PS Wit - 290 ml omschrijving

Zwaluw Hybriseal® 2PS is een speciaal ontwikkelde duurzaam elastisch blijvende universele beglazingskit geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie-, inbraakwerend en zelfreinigend glas. Voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en voegen rondom kozijnen. Universeel overschilderbaar met zowel synthetische- als watergedragen verven. Weer-, UV-, water- en schimmelbestendig. Voor gladde ondergronden is in de regel geen primer noodzakelijk.

LET OP: Beperkingen: Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Niet geschikt voor natuursteen en spiegels. Niet geschikt in combinatie met chloor (zwembaden). 

Extra informatie over Zwaluw Hybriseal-2PS Wit
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zwaluw Hybriseal-2PS Wit bestellen bij Verfwinkel.nl
Zwaluw Hybriseal-2PS Wit bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze kit of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Hybride
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Kit
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd 1 Werkdag

Zwaluw Hybriseal 2PS Wit - 290 ml bestand(en) downloaden

Top