• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Zwaluw Hybriseal 2PS Wit - 290 ml

 

Zwaluw Hybriseal 2PS Wit - 290 ml productinformatie

  • Gemakkelijk en prettig te verwerken
  • Overschilderbaar met watergedragen en synthetische lakken

Zwaluw Hybriseal 2PS Wit - 290 ml bestand(en) downloaden

Zwaluw Hybriseal 2PS Wit - 290 ml omschrijving

Zwaluw Hybriseal® 2PS is een speciaal ontwikkelde duurzaam elastisch blijvende universele beglazingskit geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie-, inbraakwerend en zelfreinigend glas. Voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en voegen rondom kozijnen. Universeel overschilderbaar met zowel synthetische- als watergedragen verven. Weer-, UV-, water- en schimmelbestendig. Voor gladde ondergronden is in de regel geen primer noodzakelijk.

LET OP: Beperkingen: Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Niet geschikt voor natuursteen en spiegels. Niet geschikt in combinatie met chloor (zwembaden). 

Extra informatie over Zwaluw Hybriseal-2PS Wit
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zwaluw Hybriseal-2PS Wit bestellen bij Verfwinkel.nl
Zwaluw Hybriseal-2PS Wit bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze kit of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Hybride
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Kit
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd 1 Werkdag

Zwaluw Hybriseal 2PS Wit - 290 ml specificaties


Zwaluw Hybriseal-2PS is een uitstekend overschilderbare hybride afdichtingskit voor beglazings- en gevelvoegen. Hoogwaardige professionele universeel overschilderbare afdichtingskit op basis van hybride technologie, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber.

Voordelen
- Uitstekend overschilderbaar met de meeste watergedragen en synthetische verven.
- Universeel toepasbaar voor bouw en beglazing voor interieur en exterieur.
- Isocyanaat-, oplosmiddel-, ftalaat- en siliconenvrij.
- Niet corrosief t.o.v. metalen.
- Krimp- en blaasvrij.
- Goed bestand tegen UV, vocht, schimmel en weersomstandigheden.
- Hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden

Beperkingen
- Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden.
- Niet geschikt voor natuursteen en spiegels.
- Niet geschikt in combinatie met chloor (zwembaden)

Applicaties
Zwaluw Hybriseal® 2PS is speciaal ontwikkeld als universele beglazingskit conform NEN 3576/NPR 3577 en is geschikt voor gelaagd, enkel, isolatie-, inbraakwerend en zelfreinigend glas(1). Voor het afdichten van dilatatie- en aansluitvoegen en voegen rondom kozijnen.

LET OP: Omdat randafdichtingen van isolatieglas door fabrikanten in samenstelling gewijzigd kunnen worden, zonder dit te vermelden, kan de verdraagzaamheid van de randafdichting met beglazingskitten niet door de leverancier van de beglazingskit worden gegarandeerd. Adviezen met betrekking tot de verdraagzaamheid van beglazingskitten met de randafdichting van isolatieglas zijn dus gebaseerd op ervaring en houden derhalve geen garantie in.

Gebruiksaanwijzing
Een voeg met de juiste dimensies is in staat om bewegingen op te nemen van aangrenzende bouwmaterialen. De voegdiepte moet altijd in de juiste verhouding zijn met de voegbreedte. Algemene regel is dat de verhouding voegdiepte:voegbreedte tot een voegbreedte van 10mm 1:1 is, met een minimum van 5mm breedte en diepte. Voor voegen breder dan 10mm is de voegdiepte de voegbreedte gedeeld door 3 plus 6mm.

Aanbrengtemperatuur
+5°C tot +40°C (geldt voor omgeving en ondergronden).

Ondergrond
Ondergronden dienen schoon, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Ondergronden goed ontvetten met Zwaluw Cleaner. Zwaluw Hybriseal® 2PS hecht perfect zonder primer op de meeste niet-poreuze ondergronden. Poreuze ondergronden voorbehandelen met Zwaluw Primer B1. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Glad afwerkbaar met Zwaluw Finisher. Zwaluw Hybriseal®2PS is uitstekend overschilderbaar met de meeste watergedragen en synthetische verven. Geadviseerd wordt om vooraf de verdraagzaamheid met de verf te testen. Indien Zwaluw Hybriseal®2PS wordt overschilderd (niet noodzakelijk) adviseren wij deze vooraf samen met de aangrenzende delen licht op te schuren met Scotch-Brite. Voor een optimaal resultaat adviseren wij binnen enkele dagen na applicatie te overschilderen. Vers materiaal en gereedschap kunnen worden gereinigd met behulp van Zwaluw Cleaner. Uitgehard materiaal kan alleen mechanisch worden verwijderd. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes.

Houdbaarheid
In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 18 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

Top