• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Zwaluw High Tack - 290 ml

 

Zwaluw High Tack - 290 ml productinformatie

  • Blijvend flexibel
  • Goede hechting
  • Grote lijmkracht
  • Krimpvrij
  • Optimale hechting
  • Snelle levering
  • Voor glas en spiegels
  • Zo goed als reukloos

Zwaluw High Tack - 290 ml bestand(en) downloaden

Zwaluw High Tack - 290 ml omschrijving

Zwaluw High Tack is een hoogwaardige en professionele constructie- en montagelijm met een zeer hoge aanvangskleefkracht speciaal ontwikkeld als universele lijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen, zoals: steen, beton, spiegels, glas, gips, PVC, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, tin, aluminium, metalen, legeringen, RVS, hout en verfsystemen.

LET OP: Beperkingen: Niet geschikt voor continue waterbelasting. Niet geschikt voor bewegingsvoegen. Niet geschikt in combinatie met chloor (zwembaden).Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden.  

Extra informatie over Zwaluw High Tack 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zwaluw High Tack bestellen bij Verfwinkel.nl
Zwaluw High Tack bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze montagelijm of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Hybride
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Lijm
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd 1 Werkdag

Zwaluw High Tack - 290 ml specificaties

Zwaluw High Tack is een hoogwaardige professionele constructie- en montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting op basis van hybride technologie, die onder invloed van de luchtvochtigheid uithardt tot een duurzaam elastisch rubber.

Voordelen
- Extreem hoge aanvangshechting.
- Geen fixatie of ondersteuning nodig tijdens uitharden.
- Hoge eindsterkte, mechanische weerstand en E-modulus.
- Isocyanaat-, ftalaat-, oplosmiddel- en siliconen vrij.
- Permanent elastisch.
- Krimp- en blaasvrij.
- Niet corrosief t.o.v. metalen.
- Neutrale uitharding, vrijwel reukloos.
- Goed bestand tegen vocht en weersomstandigheden.
- Hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs vochtige, ondergronden

Applicaties
Zwaluw High Tack is speciaal ontwikkeld als universele lijm voor het verlijmen van vele bouwmaterialen, zoals: steen, beton, spiegels, glas, gips, PU, PVC, harde kunststoffen, emaille, keramiek, koper, lood, zink, tin, aluminium, metalen, legeringen, RVS, hout, bestaande verfsystemen, HPL- en cementvezelplaten(1),

Opmerking (1): Voor het verlijmen van HPL- en cementvezelplaten zie de Technische Bulletins in de Knowledge Base op onze website www.denbraven.com.

Beperkingen
- Niet geschikt voor continue waterbelasting.
- Niet geschikt voor bewegingsvoegen.
- Niet geschikt in combinatie met chloor (zwembaden).
- Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden

Gebruiksaanwijzing
De lijm met de behulp van de bijgeleverde V-naad tuit in verticale rillen 'ventilerend' aanbrengen. Onderlinge afstand rillen 10 à 20 cm. Daarna de materialen aandrukken tot er minimaal 2 á 3 mm afstand tussen het te verlijmen materiaal en ondergrond blijft. Niet aanbrengen met dotten! Door de hoge aanvangsterkte is ondersteunen tijdens de uitharding meestal niet noodzakelijk. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze technische afdeling.

Aanbrengtemperatuur
+5°C tot +40°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Vanwege de structuur van de Zwaluw High Tack wordt aanbevolen een kitpistool te gebruiken met geschikte overbrenging in combinatie met de V-naad tuit. Ondergronden dienen schoon, vet- en stofvrij en draagkrachtig te zijn. Ondergronden goed ontvetten met Zwaluw Cleaner. Zwaluw High Tack hecht perfect zonder primer op de meeste niet-poreuze ondergronden. Poreuze ondergronden voorbehandelen met Zwaluw Primer B1. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting.

Schoonmaken
Vers materiaal en gereedschap kunnen worden gereinigd met behulp van Zwaluw Cleaner. Uitgehard materiaal kan alleen mechanisch worden verwijderd. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes.

Kleuren
Wit, Zwart

Verpakking
Koker 290 ml


Houdbaarheid
In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 18 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

Top