• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs - 310 ml

 

Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs - 310 ml productinformatie

  • Gemakkelijk en prettig te verwerken
  • Overschilderbaar met watergedragen en synthetische lakken
  • Snelle levering
  • Voor binnen en buiten
  • Zo goed als reukloos

Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs - 310 ml bestand(en) downloaden

Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs - 310 ml omschrijving

Zwaluw Acryl Exterior+ is een hoogwaardige ééncomponent acryllaatkit op dispersiebasis die direct na het aanbrengen regenvast is. Het product is vrijwel reukloos en niet corrosief t.o.v. metalen. Na doorharding vormt het product een watervast plastisch-elastisch rubber. Zwaluw Acryl Exterior+ is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen in de bouw tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk zowel binnen als buiten en voegen tussen gasbeton platen met een max. vervorming van ±12,5%. Omdat de afdichtingskit na aanbrengen snel regenbestendig is, zijn er minder beperkingen in verband met de weersomstandigheden.

LET OP: Beperkingen: Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. Hoewel het product snel regenbestendig, zal het niet bestand zijn tegen zware slagregen en hagel tijdens de huidvorming. 

Extra informatie over Zwaluw Acryl Exterior+
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.


Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs bestellen bij Verfwinkel.nl
Zwaluw Acryl Exterior Grijs bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Acryl Exterior+ of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Kit
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Zwaluw/Den Braven
Levertijd 1 Werkdag

Zwaluw Acryl Exterior+ Grijs - 310 ml specificaties

Zwaluw Acryl Exterior+ is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk voor binnen en buiten toepassing. Aansluitvoegen tussen vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, metaaldelen, plinten, schroten, gasbetonplaten, gipsplaten en kalkzandsteen. Omdat de afdichtingskit na aanbrengen snel regenbestendig is, zijn er minder beperkingen in verband met de weersomstandigheden. Zwaluw Acryl Exterior is een hoogwaardige snel regenbestendige acrylaatkit voor binnen en buiten die na het aanbrengen snel regenbestendig is. Na het aanbrengen vormt het product een plasto-elastisch rubber door verdamping van het water uit de kit.

Voordelen
- Snel regenbestendig na aanbrengen.
- Voor interieur en exterieur gebruik.
- Hoge rek bij breuk en hoge toelaatbare vervorming.
- Overschilderbaar met de meeste watergedragen en synthetische verven.
- Hecht perfect zonder primer op de meeste, zelfs licht vochtige ondergronden.
- Vrijwel reukloos.
- Gemakkelijk aan te brengen/te reinigen.
- Niet corrosief t.o.v. metalen.
- Uitstekende verwerkingseigenschappen

Beperkingen
- Niet geschikt voor PE, PP, PC, PMMA, PTFE, zachte kunststoffen, neopreen en bitumineuze ondergronden. 
- Hoewel het product snel regenbestendig, zal het niet bestand zijn tegen zware slagregen en hagel tijdens de huidvorming Applicaties: Zwaluw Acryl Exterior+ is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, gasbetonplaten, gipsplaten, kalkzandsteen, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk.
- Voor interieur en exterieur gebruik. Omdat de afdichtingskit na aanbrengen snel regenbestendig is, zijn er minder beperkingen in verband met de weersomstandigheden.

Aanbrengtemperatuur
+5°C tot +40°C (geldt voor omgeving en ondergronden). Ondergronden dienen schoon, droog, vet- en stofvrij en Zwaluw® Acryl Exterior+ draagkrachtig te zijn. Hechtvlakken ontdoen van loszittende bestanddelen, zuigende ondergronden hoeven niet volkomen droog te zijn. Zeer poreuze ondergronden zoals: gips, (gas)- beton, (kalkzand)steen enz. voorstrijken met een mengsel van 1 deel Zwaluw Acryl Exterior+ en 2 delen water. Ondergronden vooraf altijd testen op hechting. Glad afwerkbaar met water.

Overschilderbaarheid
Zwaluw Acryl Exterior+ is het best overschilderbaar na volledige uitharding. Tijdens het doorharden zal het product krimpen, waardoor later eventueel scheur- en barstvorming kan ontstaan in de verflaag. Overschilderbaar met watergedragen en synthetische verf. Bij hooggevulde dispersieverven kan scheur- of barstvorming in de verf ontstaan. Geadviseerd wordt om vooraf de verdraagzaamheid met de verf te testen.

Schoonmaken
Gereedschap direct na gebruik reinigen met water. Handen kunnen worden gereinigd met Zwaluw Wipes en/of water en zeep.

Kleuren
Grijs

Verpakking
Koker 310 ml
Worst 600 ml

Houdbaarheid
In ongeopende originele verpakking, tussen +5°C en +25°C, tot 18 maanden houdbaar na productiedatum mits bewaard op een droge plaats.

Top