• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Zoffany Elite Emulsion Muurverf

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Zoffany Elite Emulsion Muurverf productinformatie

  • Authentieke kleuren
  • Kalkmat uiterlijk
  • Kleuren alleen leverbaar volgens kleurenkaart
  • Voor binnen

Zoffany Elite Emulsion Muurverf omschrijving

Elite Emulsion Muurcverf van Zoffanyl heeft een krijtachtige matte afwerking en is zeer geschikt voor binnenmuren en plafonds. De krijtachtige matte afwerking geeft een ongeëvenaarde diepte van de kleur. Deze watergedragen krijtverf is licht afneembaar, milieuvriendelijk en geur arm. Verkrijgbaar in alle 144 kleuren en zowel aan te brengen met roller als met kwast. Er is ook nog een beter afwasbare kwaliteit; Elite Emulsion, die speciaal is ontwikkeld voor in keukens en badkamers.

LET OP: Producten aangeduid op de kleurenkaart met (*) zijn alleen leverbaar in 2,5 liter! Kleuren van de kleurenkaart zijn een kleurindicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid!

Extra informatie over Zoffany Elite Emulsion Muurverf
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Zoffany Elite Emulsion Muurverf bestellen bij Verfwinkel.nl
Zoffany Elite Emulsion Muurverf bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Glansgraad Kalkmat
Toepassing Voor binnen
Merk Zoffany
Levertijd 4-8 Werkdagen
Top