• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Woodfill Renovatiepasta Set Wit 1300gr

 

Woodfill Renovatiepasta Set Wit 1300gr omschrijving


OMSCHRIJVING
2-componenten reparatiecompound van gemodificieerde polyesterhars. Kleur wit.

TOEPASSING: Voor het vullen van spijker- en schroefgaten met min. Dikte van 3 mm. Voor het repareren van ramen, deuren en kozijnen, welke zijn aangetast door houtrot. 

EIGENSCHAPPEN: Oplosmiddelvrij. Constante kwaliteit door vaste doseerverhouding. Zeer goed verwerkbaar (kort, pasteus). Zeer goed modelleerbaar (zakt niet uit). Potlife van ca. 15 min. Bij 20°C en 65% R.V. Na 1 tot 2 uur overschilderbaar. Zeer goed en glad schuurbaar. Goed te schaven en te boren. Duurzaam na uitharding (geen barst-/scheurvorming) Ongevoelig voor vocht. Bevat geen asbest. Goede hechting op kaal en opgeruwd hout en goed geschuurde oude verflagen. Minimale krimp.

INSTRUCTIES VOOR GEBRUIK:
Lees voor gebruik de aanwijzingen op de verpakking. Raadpleeg voor gebruik de product- en veiligheidsinformatie. Meng beide componenten met een plamuurmes tot een egale kleur wordt verkregen. De potlife is afhankelijk van hoeveelheid aangemaakt materiaal. Na gebruik gereedschap reinigen met thinner of aceton. Uitgehard materiaal met verf-afbijtmiddel of mechanisch verwijderen.

Woodfill Set Wit bestellen bij Verfwinkel.nl
Woodfill Set Wit bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over Woodfill wit of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


Basis Polyester
Ondergrond Hout
Soort Plamuur
Merk Woodfill
Levertijd 2-3 Werkdagen
Top