Wijzonol Transparant Hoogglanslak 750 ml

-30%
Zoek in de kleurenwaaier

* Verplichte velden

Levertijd: 1 Werkdag

Wijzonol Transparant Hoogglanslak 750 ml omschrijving

Wijzonol Transparant Hoogglanslak is een duurzame uv-bestendige, hoogglanzende transparante lakverf op basis van alkydhars voor buiten.Topkwaliteit met goede buitenduurzaamheid, fraaie hoogglans en uitstekende vloeiing. Geschikt als glanzende transparante afwerking van houtwerk van ramen, deuren en kozijnen en gevelbetimmering e.d. LET OP! Kleuren van de kleurenkaart gelden als indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke kleur!

Extra informatie over Wijzonol Transparant Hoogglanslak
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Wijzonol Transparant Hoogglanslak bestellen bij Verfwinkel.nl
Wijzonol Transparant Hoogglanslak bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Hout
Glansgraad Hoogglans / Gloss
Toepassing Buiten
Merk Wijzonol

Wijzonol Transparant Hoogglanslak 750 ml specificaties

Wijzonol Transparant Hoogglanslak is een duurzame uv-bestendige, zijdeglanzende transparante lakverf op basis van alkydhars voor buiten.Topkwaliteit met goede buitenduurzaamheid, fraaie zijdeglans en uitstekende vloeiing. Geschikt als hoogglanzende transparante afwerking van houtwerk van ramen, deuren en kozijnen en gevelbetimmering e.d.