• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Wijzonol Muurverf Extra-Mat RAL 9005 Gitzwart 2,5 Liter

 

Wijzonol Muurverf Extra-Mat RAL 9005 Gitzwart 2,5 Liter omschrijving


Wijzonol Interieur Muurverf Extra-Mat is een extra matte muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. Deze muurverf sluit naadloos aan op de laatste trends op interieurgebied. Het effect dat je met deze muurverf bereikt is dan ook zeker bijzonder te noemen: karakter, warmte en authenticiteit zijn termen die bij je opkomen. Zo’n muur met matte finish laat zich overigens net zo geweldig combineren met moderne, strakke lijnen in je interieur, als met de losse bohemian style. Geschikt voor op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister- (stuc) en metselwerk, beton en goed hechtend behang.

KLEUR: Gitzwart. 
KENMERKEN: Uitstekend reinigbaar. Schrobvastheid klasse 1.  Volledig mat.
VERFTYPE: Waterverdunbaar.
TOEPASSING: binnen.
GLANS: extra mat.
DROGING: Overschilderbaar na 4 uur. De vermelde droogtijd is een gemiddelde en o.a. afhankelijk van de weersomstandigheden, aangebrachte laagdikte en de toegepaste kleur. Voor donkere kleuren gelden bij lage temperaturen langere droogtijden dan voor wit en lichte kleuren. 

WIJZONOL MUURVERF EXTRA MAT BESTELLEN BIJ VERFWINKEL:  Wijzonol Interieur Muurverf Extra-Mat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl.


LET OP: Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. 

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Extra Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 8 m2 per liter
Merk Wijzonol
Levertijd Op voorraad-23
Top