• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Vista Aqua 2K PU Clear Blank Extra mat 1 Liter

 

Vista Aqua 2K PU Clear Blank Extra mat 1 Liter omschrijving

Vista Aqua 2K PU Clear is een waterverdunbare, kleurloze, twee-componenten, polyurethaan lak. De Vista Aqua 2K PU Clear heeft een supersterke afwerking voor wanden, vloeren, trappen en meubels. De Aqua 2K PU clear is een watergedragen blanke lak, bestand tegen 96% alcohol (zoals in ziekenhuizen en laboratoriums), olie koffie en wijn, heeft een UV-filter voor extra bescherming, moeilijk brandbaar en bevat geen zware metalen. De Aqua 2K PU Clear is in hoogglans, zijdeglans en extra mat verkrijgbaar.


KLEUR: Blank.
INHOUD: 1 Liter. 

TOEPASSING: 
- Vloerafwerking op hout, beton, als sealer op gekleurde lagen als Epoxy, PU en Acryl-vloercoatings. - Wandafwerking op muurverven en glasweefsel 
- Tafels, stoelen, banken en trappen (ook gebleekt hout) . - Hoogglans / Zijdeglans, voor binnen en buiten. - Mat voor binnentoepassing.  


EIGENSCHAPPEN: - Zeer kras- en slijtvast. - Niet vergelend. - Bevat UV-filter om verkleuring van de ondergrond tegen te gaan. - Goede weerstand tegen chemicaliën als water, alcohol, huishoudelijke reinigingsmiddelen, desinfecteermiddelen, vetten en plantaardige/minerale oliën, verdunde zuren en logen, volgens DIN 68861, 1B. - Bevat geen zware metalen en is geschikt volgens EN 71/3 voor kinderspeelgoed en meubels. - Moeilijk brandbaar volgens DIN 4102, Deel 1: B1 (brandwerendheidsklasse) 
- Bestand tegen zweet en speeksel volgens DIN 53160 1/2 . - Weekmakerbestendig. 
 

LET OP: De glansgraad extra mat is alleen geschikt voor binnen situaties (ideaal voor wanden in badkamers) en geeft geen op-glans effect.

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Glansgraad Extra Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 6 m2 per liter
Merk Vista
Levertijd Op voorraad
Top