• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Verftechnisch advies

Gratis advies en begeleiding zijn belangijke onderdelen van ons uitgebreide servicepakket. Gebaseerd op jarenlange professionele ervaring kunnen onze medewerkers je adviseren over je schildersklus. Niet alleen voor productadvies, maar ook voor schilderadvies ben je bij verfwinkel.nl aan het juiste adres. Onze klantenservicemedewerkers weten wat schilderen is. Door hun jarenlange ervaring als schilder kun je bij ons terecht voor al je vragen en problemen op het gebied van verf en schilderen. 

Hoe krijg ik gratis deskundig advies?
Bij alle producten in onze webshop vind je alle uitleg over de toepassing van het product. Ook in ons blog geven wij je tips en tricks voor je verfklus. Onze verfexperts helpen je bovendien graag verder. Door hun jarenlange ervaring als schilder kun je bij ons terecht voor al je vragen en problemen op het gebied van verf en schilderen.

Hoe vind ik de juiste kleur?
Kies eerst je gewenste product. Op de productpagina vind je vervolgens een zoekoptie voor de gewenste kleur. Klik op de kleurenwaaier en zoek vervolgens op kleurnaam of kleurcode, op een kleurcollectie of in de meest gekozen kleuren. Houd er rekening mee dat de getoonde kleuren op een beeldscherm af kunnen wijken van de werkelijkheid.

 

Top