• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Krijtverf

€ 20,99

€ 13,64

€ 20,49

€ 16,39

€ 17,99

€ 14,39

€ 15,95

€ 11,80

Krijtverf & Kalkverf

Krijtverf: matte verf met een authentieke uitstraling

Is jouw interieur toe aan vernieuwing of een flinke opknapbeurt? Overweeg dan eens om krijtverf op je muren en plafonds  aan te brengen. Deze super matte muurverf geeft je woning een authentieke uitstraling en geeft jou het gevoel dat je in een nieuw huis woont. Bij Verfwinkel.nl kies je uit diverse soorten extra matte verf, waaronder dus ook de variant; Krijtverf. Wat voor aankoop je ook doet in onze webwinkel, je geniet direct van talloze voordelen. Bekijk hier het aanbod en bestel direct online. 

Wat is krijtverf?

Vaak wordt op deze vraag geantwoord: Schoolbordverf. Dit is echter onjuist. Deze verwarring komt voort uit het feit dat schoolbordenverf ook supermat is. Krijtverf is namelijk een verf op waterbasis die je binnen op onder meer muren, wanden en hout aan kunt brengen. Matte krijtverf  voor op de muur van Painting the Past is bijvoorbeeld  gebaseerd op krijtverven van vroeger maar voldoet helemaal aan de gebruikerseisen van nu. De toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten zorgen voor de authentieke en poedermatte uitstraling die alleen krijtverf kan hebben. Het poedermatte effect en de prachtige kleuren die verkrijgbaar zijn  zoals neutrale en speelse kleuren, maar ook vergrijsde tinten zijn leverbaar in krijtverf zorgen voor een supermooi eindresultaat

Krijtverf aanbrengen - Hoe doe je dat?

Eigenlijk is er geen gebruiksvriendelijkere verf dan krijtverf. Een voorstrijk of grondverf is in de meeste gevallen niet nodig. Door de toevoeging van krijt geeft krijtverf altijd een  licht streperig effect als je deze met een kwast aanbrengt. Juist dat is het authentieke krijtverf effect! Wil je liever geen strepen, breng dan de krijtverf aan met een geschikte roller.

Krijtverf kleuren

Krijtverf is in de meest prachtige kleuren te bestellen op verfwinkel.nl. Van ingetogen neutrale wit-tinten, tot vrolijke felle kleuren. Vergrijsde natuurtinten en aardetinten zijn de meest gebruikte krijtverf kleuren voor op de muur. Maar maak eens een eyecather van de dat ene kastje of stoeltje door te kiezen voor een opvallende kleur krijtverf en deze af te werken met een wax voor een mooie verweerde of vintage look. Welke kleur je ook kiest, bij ons verzeker jij jezelf van de allerbeste kwaliteit.

Krijtverf muur voor een uniek effect

Krijtverf voor op je muren hebben we in allerlei merken  en maten, bijvoorbeeld een testpotje om je favoriete kleur te bepalen of voor een klein projectje. Maar ook grotere verpakkingen voor grotere projecten zoals je woonkamer, slaapkamer, keuken of hele huis zijn uiteraard verkrijgbaar. Qua kleuren is er heel veel keuze. Laat je inspireren op internet, magazines of bestel een kleurkaart. Het is maar net wat je mooi vindt en waar je voorkeur naar uitgaat. 

Krijtverf meubels voor een authentieke uitstraling

Juist ook voor meubels is deze verfsoort uitermate geschikt. Krijtverf is namelijk ontzettend gebruiksvriendelijk. Vaak heb je geen grondverf nodig en kun je na het ontvetten en schuren meteen aan de slag.  Je geeft je meubels hiermee snel een nieuwe look. Het opknappen, restylen en pimpen van je meubels doe je natuurlijk met krijtverf meubels van verfwinkel.nl.  Er is volop keuzeaanbod voor elk meubelstuk zoals kastjes, dressoirs, tafels en stoelen. Werk de krijtverf op je meubels eens af met wax  voor een verweerd of vintage effect. 

Aanbod krijtverf bij Verfwinkel.nl

Bij Verfwinkel.nl geniet je altijd van een veelzijdig assortiment krijtverf Naast hét krijtverfmerk; Painting the Past hebben we ook krijtverf van Histor en Flexa. Daarnaast hebben we ook matte verf die een krijtverf-effect geven. Denk hierbij aan verf van Sikkens en Wijzonol . Maak de keuze uit de diverse producten en plaats je order direct online. Door een aankoop verfwinkel.nl profiteer je bovendien van diverse voordelen: 

- Je geniet van het grootste krijtverf-aanbod van Nederland. 
- Al onze verfproducten zijn aantrekkelijk geprijsd en worden snel bij jou thuisbezorgd. 
- De Nederlandse kwaliteit en originele kleurpasta's geven jouw huis een unieke uitstraling. 
- Bij Verfwinkel.nl kun je altijd een beroep doen op verftechnisch advies. 

Plaats daarom een bestelling op onze site en zie je huis opknappen dankzij ons krijtverf-aanbod!

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Top