• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Grondverf & Primer

€ 73,45

€ 53,62

€ 12,65

€ 9,23

€ 17,18

€ 12,54

€ 37,55

€ 27,41

€ 26,46

€ 19,32

€ 24,11

€ 17,60

€ 12,65

€ 9,23

€ 12,65

€ 9,23

Grondverf & Primer - de perfecte basis voor al uw schilderwerk!

Grondverf en primers
Grondverf en primers vormen de perfecte basis voor schilderwerk “Breng altijd een laag grondverf aan voordat je gaat verven”

Grondverf dient namelijk als ondergrond voor je schilderwerk. Door de ondergrond op de juiste manier te behandelen, krijgt je een perfect eindresultaat met een betere dekking en minder streepvorming. Verfwinkel.nl heeft een ruim assortiment aan grondverven en primers die zorgen voor een mooie laagdikte, een optimale bescherming en verfraaiing van het schilderwerk.

Waarom grondverf bestellen bij Verfwinkel?
• Ruim assortiment met keuze uit de beste merken grondverf
• Voor elke ondergrond de juiste primer
• Snel geleverd en zeer voordelig

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste grondverf?
Verfwinkel helpt je graag. Stel je vraag via het contactformulier of neem contact op met onze klantenservice.

Waarom moet ik een grondverf of primer gebruiken?
Grondverf (of in het Engels: primer) vormt de basis van iedere verfklus. Het is de eerste laag die aangebracht wordt op een ondergrond. Vaak is de ondergrond van hout, kunststof of metaal. Een grondverf zorgt voor een optimale hechting tussen de ondergrond en de lagen die daar bovenop komen. Naast een goede hechting heeft een primer nog andere voordelen.. Zo egaliseert het de ondergrond en zorgt ervoor dat de ondergrond niet oxideert of oplost. Sommige soorten grondverf houden ook de straling van uv-licht en vocht tegen.

Welke grondverf moet ik gebruiken?
Gewone grondverf: op kaal hout en op al geschilderd hout in slechte staat.
Kunststof grondverf: op onbehandeld kunststof
Grondverf voor metaal: op onbehandeld metaal

Grondverf voor buiten

De grondverven voor buiten zijn op basis van alkydharsen die zorgen voor het gronden van houten ondergronden.. De multiprimer Rapid is een primer die een zeer goede hechting heeft op diverse kunststoffen en staal. De Thixotrope grondverf is uitermate geschikt voor het behandelen van vochtig hout en het opvullen van kleine naadjes, scheurtjes, en kiertjes in het hout.

Grondverf voor binnen
De watergedragen acryl grondverven zijn uitstekend geschikt voor binnen. Deze grondverven zijn reukarm en vergelen niet.Watergedragen grondlak is ook toe te passen op bestaande alkydharsverflagen.De watergedragen multiprimer is speciaal bedoeld voor staal, thermisch verzinkt staal, diverse kunststoffen en non ferro metalen. Merken Sigma, Sikkens, Wijzonol, Boonstoppel, CWS, Sudwest.

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Top