• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Betonverf & Vloercoating

€ 52,85

€ 42,28

Betonverf & Vloercoating

Betonverf: voor een industriële look

Betonverf is ongekend populair. Het geeft je woning namelijk een industriële uitstraling. Het is verf die je zowel binnen als buiten tegenkomt. Het is een uiterst mooi product en inzetbaar voor talloze toepassingen. Ben je op zoek naar betonverf voor garagevloeren of wil je een vloer verven met betonverf? Dit is mogelijk, maar deze verf kun je voor nog veel meer doeleinden inzetten. Ontdek hoe verrassend en veelzijdig betonverf wel niet is en doe je aankoop eenvoudig bij Verfwinkel.nl. Dit levert je direct een aantal interessante voordelen op. 

Wat is betonverf?

Betonverf is verf waarmee je beton van een kleurtje en/of beschermlaag voorziet. De eerste toepassing waar je waarschijnlijk aan denkt bij betonverf is de garagevloer. Klopt! Veel garagevloeren worden geschilderd met betonverf of garagevloercoating om de vloer te beschermen tegen vet en vuil. Wist je dat je met betonverf je vloer anti-slip kan maken? Toch kun je betonverf voor nog veel meer doeleinden inzetten. Betonverf op verfwinkel.nl kopen is een slimme keuze als je op zoek bent naar kwalitatieve betonverf. 

Betonlook behouden op je vloer?

Dat kan! Met een kleurloze betonverf op je vloer behoudt je de betonlook maar bescherm je je vloer wel. Het voordeel van het aanbrengen van een transparante betonverf, ook wel sealer genoemd, is dat deze betonverf de vleor beschermt tegen vocht en chemicaliën en de stofvorming enorm verminderd. Dat vergemakkelijkt dan weer de reiniging van je vloer. 

Betonverf voor garagevloer

Afhankelijk van je wensen en eisen zijn er verschillende soorten betonverf voor een garagevloer. Van een "simpele" betonverf voor als je vloer niet veel belast wordt, tot een duurzame, gebruiksvriendelijke twee-componenten garagevloercoating die bestand is tegen chemicaliën en autobanden. Door een anti-slip product toe te voegen aan de betonverf creër je heel makkelijk naast een mooie vloer ook nog een veilige vloer.  

Welke verf gebruik je voor buiten?

Betonverf voor buiten verlengt de levensduur van beton. Zo kun je betonverf gebruiken voor onder meer een terras of balkonvloer te beschermen of op te leuken met een mooie kleur. Met de juiste betonverf bescherm jij beton rondom je woning tegen weer, wind en vuil. Bovendien krijgen ook mossen, schimmels en algen veel minder kans om zich te ontwikkelen. Koop betonverf die goed bestand is tegen al deze zaken. De betonverf die je binnen gebruikt, kun je vaak buiten niet inzetten om je beton van een kleurtje te voorzien. Schroom zeker niet om advies in te winnen bij onze professionals

Hoe gebruik je betonverf in de badkamer?

Vloer tegels verven met betonverf? Het kan met de juiste soort betonverf. Vloer tegels verven met betonverf kun je wel het beste doen door het hanteren van een stappenplan. Ontvet altijd eerst goed de tegels met een geschikte ontvetter en gebruik vervolgens een primer afgestemd op de vloerverf van je keuze. Daarna kun je aan de slag met vloer tegels verven met betonverf. Behoefte aan meer ondersteuning? Neem dan contact op met onze klantenservice

Ideaal voor vloeren en houten vloeren

Ook een houten vloer verven met betonverf behoort tot de mogelijkheden. Betonverf zwart bijvoorbeeld maakt van je woning een stijlvol en chic geheel. Betonverf zwart is ook ideaal voor een kantoor- of bedrijfsruimte. Zo kom je betonverf zwart regelmatig tegen in een wachtruimte, bijvoorbeeld bij een dokter of tandarts. Een houten vloer verven met betonverf  kan ook, zeker als je bijvoorbeeld meerdere soorten ondergronden hebt in één ruimte is een handige keuze om alles met 1 product te kunnen schilderen. Hierdoor ga je voor een egale en mooie look. Die ook nog een vloer wilt beschermen tegen krassen en andere beschadigingen. Er is altijd een betonverf verkrijgbaar die perfect aansluit op jouw wensen en eisen. Wil je meer advies? Schroom zeker niet om advies in te winnen bij onze professionals

Waarom je bestelt bij Verfwinkel.nl

De aankoop van betonverf en vloerverf bij Verfwinkel.nl levert je altijd voordelen op. Zo profiteer je in onze shop van het grootste verfaanbod in Nederland. Bovendien verzeker jij jezelf van verftechnisch advies en rekenen wij geen verzendkosten bij een aankoopbedrag vanaf € 20,-. Dankzij snelle levertijdne, originele kleurpasta's en scherpe prijzen zit je bij ons helemaal goed in je zoektocht naar betonverf. Plaats vandaag nog een bestelling en maak direct kennis met al onze voordelen.

Altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Top