• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Trae-Lyx Projectlak 2K Zijdeglans Blank 750 ml

 

Trae-Lyx Projectlak 2K Zijdeglans Blank 750 ml omschrijving

Trae-Lyx Projectlak is een extreem slijtvaste, 2 componenten parketlak op basis van polyurethaan. Trae-Lyx Projectlak is makkelijk te verwerken, reukarm, niet vergelend en snel droog. Net als de andere producten van Trae-Lyx bevat de parketlak weinig oplosmiddel. 

KLEUR: Blank.
GLANS: Zijdeglans. 
INHOUD: 750 ml. 
DROGING: Overschilderbaar na 5 a 6 uur. 

TOEPASSING: 
Trae-Lyx Projectlak is door zijn extreme slijt/ en krasvastheid ideaal voor hardhouten vloeren en trappen die zeer intensief gebruikt worden. Denk hierbij aan winkels, kantoren, sportruimtes en andere openbare ruimte. 

HANDIGE TIP VOOR HET VERWERKEN VAN TRAE-LYX PROJECTLAK:  Voordat je Trae-Lyx Projectlak aanbrengt moet je er voor zorgen dat de hardhouten ondergrond droog, schoon was- en vetvrij is. Eventuele polishlagen verwijderen met met Trae-Lyx Polishverwijderaar. Trae-Lyx Projectlak laat zich gemakkelijk verwerken met een kortharige Anza Lakroller en een kwast. Om een duurzame bescherming op te bouwen voor je parketvloer dien je minstens 3 lagen aan te brengen met een verbruik van 10 -12 m2 per liter. Na mengen van de componenten is de verwerkingstijd 2 tot 3 uur.


TRAE-LYX PROJECTLAK ZIJDEGLANS BLANK BESTELLEN BIJ VERFWINKEL: Trae-Lyx Projectlak bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 


Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Hout
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen
Rendement 11 m2 per liter
Merk Trae-Lyx
Levertijd Op voorraad
Top