• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Trae-Lyx Projectlak 2K Mat Blank 750 ml

 

Trae-Lyx Projectlak 2K Mat Blank 750 ml omschrijving

Trae-Lyx Projectlak is een extreem slijtvaste, 2 componenten parketlak op basis van polyurethaan. Trae-Lyx Projectlak is makkelijk te verwerken, reukarm, niet vergelend en snel droog. Net als de andere producten van Trae-Lyx bevat de parketlak weinig oplosmiddel.

KLEUR: Blank.
GLANS: Mat
INHOUD: 750 ml. 
DROGING: Overschilderbaar na 5 a 6 uur. 

TOEPASSING: 
Trae-Lyx Projectlak is door zijn extreme slijt/ en krasvastheid ideaal voor hardhouten vloeren en trappen die zeer intensief gebruikt worden. Denk hierbij aan winkels, kantoren, sportruimtes en andere openbare ruimte. 

HANDIGE TIP VOOR HET VERWERKEN VAN TRAE-LYX PROJECTLAK:  Voordat je Trae-Lyx Projectlak aanbrengt moet je er voor zorgen dat de hardhouten ondergrond droog, schoon was- en vetvrij is. Eventuele polishlagen verwijderen met met Trae-Lyx Polishverwijderaar. Trae-Lyx Projectlak laat zich gemakkelijk verwerken met een kortharige Anza Lakroller en een kwast. Om een duurzame bescherming op te bouwen voor je parketvloer dien je minstens 3 lagen aan te brengen met een verbruik van 10 -12 m2 per liter. Na mengen van de componenten is de verwerkingstijd 2 tot 3 uur.


TRAE-LYX PROJECTLAK MAT BLANK BESTELLEN BIJ VERFWINKEL:  Trae-Lyx Projectlak Mat bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl


Ondergrond Hout
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 11 m2 per Liter
Merk Trae-Lyx
Levertijd Op voorraad
Top