• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Trae-Lyx 2K Naturel EXTREME Ultra-Mat - Incl. Verharder 2,5 Liter

 

Trae-Lyx 2K Naturel EXTREME Ultra-Mat - Incl. Verharder 2,5 Liter omschrijving

Trae-Lyx Naturel Extreme is een watergedragen, oplosmiddelvrije 2-componenten lak van projectkwaliteit op polyurethaanbasis en geeft hout een ultra matte geoliede uitstraling. Het is uitermate geschikt voor parket, plankenvloeren en meubelen in woonruimten en openbare ruimten, zoals b.v. winkels en restaurants, die blootstaan aan een zeer intensieve belasting. De lak is reukarm, soepel te verwerken, zeer strak vloeiend en snel drogend. Bovendien ook geschikt voor donkere houtsoorten. 

DROGING: Stofdroog: 30 min. – 1 uur. Overschilderbaar: 5 – 6 uur. 
GEBRUIK: 10-12m2 per liter. 
KLEUR: Blank. 
GLANS: Extra mat.


LET OP: Op houtsoorten met wateroplosbare inhoudstoffen en/of pH-gevoeligheid is het toepassen van Trae-Lyx Grondlak Naturel noodzakelijk. Verdunnen: Trae-Lyx Naturel Extreme is gebruiksklaar. niet verdunnen, omdat dan de nauwkeurig afgestemde balans van eigenschappen nadelig beïnvloed wordt. Verharder voor gebruik goed schudden (harder moet dun vloeibaar zijn). Verwerkingstijd is 2 – 3 uur bij 20 graden Celsius Een slijtvast laksysteem bestaat uit minimaal 3 volle lagen van elk 10 – 12 m²/l.


TRAE-LYX NATUREL EXTREME BESTELLEN BIJ VERFWINKEL: 
Trae-Lyx Naturel Extreme bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Basis Polyurethaan
Ondergrond Hout
Glansgraad Extra Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 11 m2 per liter
Merk Trae-Lyx
Levertijd Op voorraad
Top