• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Trae-Lyx Hardwaxolie Zijdeglans Transparant 2,5 Liter

 

Trae-Lyx Hardwaxolie Zijdeglans Transparant 2,5 Liter omschrijving

Trae-Lyx Hardwaxolie Blank is een hoogwaardig product voor de afwerking van onbehandelde houten en kurkvloeren binnenshuis. Het is eenvoudig aan te brengen en geeft een mooi zijdeglans effect. Trae-Lyx Hardwaxolie Blank is zeer slijtvast en waterafstotend.


KENMERKEN: 1-Component. Gemakkelijk te verwerken. Kras- en Slijtvast. Uitstekende waterdichting. Professionele schilderskwaliteit
KLEUR: Blank.
GLANS: Zijdeglans.
TYPE OLIE: Wax op basis van Terpetine/ Alkyd. 
RENDEMENT: 13-23 m2 per liter. 
DROGING: Overschilderbaar: Na ca. 16 - 24 uur. Licht belastbaar: Na 3 dagen. Volledig uitgehard : Na 7-14 dagen.
LET OP: Het product is gebruiksklaar en hoeft niet verdunt te worden.
VEILIGHEID: In lijnolie gedrenkte lappen uitgevouwen buiten laten drogen om mogelijke zelfontbranding door broei te vermijden. Niet blootstellen aan vuur/hitte. Vermijd contact met ogen en huid. Gebruik beschermende handschoenen. Niet eten, drinken of roken tijdens verwerking. Afval niet in de gootsteen werpen, maar op de daarvoor bestemde plaatsen inleveren. Verfwaren en aanverwante artikelen buiten bereik van kinderen bewaren.


TRAE-LYX HARDWAXOLIE BLANK BESTELLEN BIJ VERFWINKEL: Trae-Lyx Hardwaxolie Blank bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Basis Terpentine Basis / Alkyd
Ondergrond Hout
Soort Wax
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen
Rendement 13 m2 per liter
Merk Trae-Lyx
Levertijd 1 Werkdag
Top