Toupret Stopverf Wit

-25%

* Verplichte velden

Levertijd: 1 Werkdag

Toupret Stopverf Wit productinformatie

  • Professionele schilderskwaliteit

Toupret Stopverf Wit omschrijving

Toupret Stopverf is een ideaal product voor binnen en buiten voor het plaatsen van glas en herstellen van stopverfranden. ook is het te gebruiken om van kleine beschadigingen in hout op te vullen voor het wordt geschilderd. Universeel overschilderbaar met watergedragen en synthetische lakken. Het product is makkelijk te verwerken, glad af te strijken, kleeft niet aan de handen en blijft flexibel zelfs na het drogen. Ook verkrijgbaar in bruin (teak) Verpakking: 1 en 5 KG.

Extra informatie over Toupret Stopverf Wit
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Toupret Stopverf Wit bij Verfwinkel.nl
Toupret Stopverf Wit bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Hout
Product Soort Reparatiemateriaal
Toepassing Binnen/Buiten
Merk Toupret

Toupret Stopverf Wit specificaties

Toupret Stopverf, voor het plaatsen van glas, het herstellen van stopverfranden en het herstellen van kleine beschadigingen aan hout. Toepassing binnen en buiten. Universeel overschilderbaar (watergedragen en synthetische lakken). Verkrijgbaar in wit en bruin (thea) Verpakking: 1 en 5 KG. Makkelijk te verwerken, glad af te strijken, barst niet, houdbaarheid 1 jaar.