• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Tesa Krepp Precision Maskingtape 4333 Roze

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Tesa Krepp Precision Maskingtape 4333 Roze productinformatie

  • Geschikt voor kwetsbare ondergronden
  • Handafscheurbaar
  • Voor binnen

Tesa Krepp Precision Maskingtape 4333 Roze omschrijving

De plakband tesa Precision Mask 4333 is uitermate geschikt voor het schilderen van het werk op gevoelige oppervlakken zoals wandbekleding, behang en gelakte oppervlakken. Daardoor kan deze verwijderd worden zonder deze te beschadigen. Deze innovatieve professionele masking tape omvat een scheurbestendige, extreem dunne speciale drager die bekleed is met een acrylaat hechtmiddel verbinding en bijzonder eenvoudig in gebruik. Deze nieuwe plakband is speciaal ontwikkeld voor toepassingen waar maximale precisie is van vitaal belang.

Extra informatie over Tesa Krepp Precision Maskingtape 4333
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Tesa Krepp Precision Maskingtape 4333 bestellen bij Verfwinkel.nl
Tesa Krepp Precision Maskingtape 4333 bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze tape of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Toepassing Voor binnen
Rendement 50 meter
Merk Tesa
Levertijd 1 Werkdag

Tesa Krepp Precision Maskingtape 4333 Roze specificaties

Productinformatie Tesa® 4333 Precision Mask® Sensitive
Maskeringstape voor vlakke en scherpe randen op kwetsbare ondergronden.

Voornaamste toepassing
- De tape is geschikt voor bijna alle schilderwerken binnenshuis. 
- tesa® 4333 Mask® Sensitive is geschikt voor verf en lak op waterbasis.  
- Speciaal ontwikkeld voor maskering van uiterst kwetsbare oppervlakken die bescherming vereisen; zoals behang en pas geverfde oppervlakken.  
- De dunne soepele drager past zich makkelijk aan het oppervlak aan voor haarscherpe verfranden. 

Technische gegevens
- Drager: vlak papier
- Totale dikte: 80 μm
- Type kleefmassa: acryl
- Kleefkracht op staal: 0.5 N/cm
- Rek bij breuk: 5 %
- Rekkracht 32 N/cm

Eigenschappen
- Geschikt voor gevoelige oppervlakken
- Geschikt voor ruwe oppervlakken
- Verfverankering
- Scherpe kleurrand

Aanvullende informatie
- Maskeringstapes niet langer dan een week op kwetsbare ondergronden laten zitten. Daarna is er een risico dat de ondergrond beschadigd raakt bij het verwijderen van de tape.
- Voor het gebruik van een maskeringstape op een kwetsbare ondergrond raden we aan eerst een 24-uurs test uit te voeren.


tesa® producten bewijzen dag in dag uit hun indrukwekkende kwaliteit onder zware omstandigheden en worden regelmatig aan strenge controles onderworpen. Alle hierboven vermelde technische informatie wordt naar beste kennis en op basis van onze ervaringen in de praktijk aangeboden. Zij dient beschouwd te worden als een gemiddelde waarde en is niet geschikt als specificatie. Om deze reden kan tesa SE geen waarborg verstrekken, expliciet noch impliciet, ten aanzien van verhandelbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. De gebruiker is dan ook zelf verantwoordelijk of het tesa product geschikt is voor een bepaald doel en de wijze van toepassing door de gebruiker. In geval van twijfel zullen onze medewerkers u graag adviseren.