• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Standaard wit - Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Standaard wit - Sikkens Alphacryl Pure Mat SF productinformatie

  • Schrobvast klasse 1
  • Uitstekende dekking
  • Voor binnen
  • Watergedragen verf
  • Zeer mat

Standaard wit - Sikkens Alphacryl Pure Mat SF omschrijving

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF Standaard Wit is een niet opglanzende, schrobvaste, extreem matte binnenmuurverf. Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is geschikt voor het schilderen van alle binnenondergronden als schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, oude intacte verflagen, beton en glasweefselsystemen en bijzonder geschikt om te gebruiken bij renovaties of ruimtes met invallend strijklicht.
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF heeft een lange opentijd en heeft in combinatie met het gebruikte bindmiddel een perfecte vloei, waardoor een streeploos en glad eindresultaat gemakkelijk te behalen zijn. Deze muurverf is spanningsarm, isolerend en zeer goed reinigbaar.

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF - Standaard Wit:
- Aanbrengen: met kwastroller of verfspuit
- Stofdroog: na ca. 1 uur  
- Overschilderbaar: na ca. 6 uur
- Verbruik: ca. 8-12 m2 /liter
- Schrobklasse: 1 (volgens DIN EN 13300)
- Volledig uitgehard en belastbaar: na ca. 3 weken
Let op: De bestandheid tegen opglanzen treedt pas op nadat de verf volledig is gedroogd en uitgehard. Dit is ongeveer 3 weken na het aanbrengen. Bij beschadigingen binnen deze termijn kan de verflaag in meer of mindere mate gaan opglanzen of beschadigen.

Waar schilder je de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF 
Door de schrobvaste en extra matte eigenschappen is de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF uiterst geschikt om aan te brengen op je muren in bijvoorbeeld  de keuken, woonkamer, hal of op plekken waar je graag af en toe een doekje over je muur haalt.

Aanbevolen kwasten en rollers voor de Standaard Wit - Sikkens Alphacryl Pure Mat SF
Goede kwasten en rollers zijn belangrijk om een mooi eindresultaat te krijgen. De Sikkens Alphacryl Pure Mat breng je het beste aan met een Meesterhand Microfibre roller of een Meesterhand Aqua kwast op een standaard muur. Heb je een hele grove muur?  Kies dan een blokkwast of een Anza Wistex roller.
Ook kun je de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF met een verfspuit aanbrengen.

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF Ral 9010 en talloze andere kleuren
Naast de meest bestelde kleur Ral 9010 mengen onze mengexperts voor jou de Sikkens Alphacryl Pure Mat SF in talloze andere kleuren. We kunnen deze muurverf in bijna elke gewenste kleur mengen. Of je nu kiest voor de kleur van het jaar of een andere kleur Verfwinkel.nl heeft het.
Hou er rekening mee dat de kleuren uit de online kleurenwaaier ter indicatie zijn en door de beeldscherminstellingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. We adviseren je om te allen tijde een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurwaaier of middels een testpotje. Wil je de Sikkens Alphacryl Pure mat SF in een andere kleur dan Standaard  Wit. Klik dan hier.

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF op kleur gemengd
Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan 100% wit of standaard wit vallen onder Kleur. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld ral 9010, ral 9016 en ral 9001. Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Standaard Wit - Sikkens Alphacryl Pure Mat SF Aanbieding 
Ontdek het gemak van online verf kopen en bestel je verf en verfbenodigdheden voordelig bij Verfwinkel.nl.
Bij Verfwinkel.nl vind je namelijk altijd de beste Sikkens Alphacryl Pure Mat aanbieding in de kleur van je keuze.
Bestel je verf op het moment dat voor jou het beste uitkomt en laat deze bij je thuis of op de klus bezorgen.

Extra informatie over Standaard Wit - Sikkens Alphacryl Pure Mat SF 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Standaard Wit - Sikkens Alphacryl Pure Mat SF bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze prachtig blijvende muurverf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Extra Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 8-10m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad

Standaard wit - Sikkens Alphacryl Pure Mat SF bestand(en) downloaden

Top