• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Staalmeester Serie 2010 Ronde Kwast Acryl 18

 

Staalmeester Serie 2010 Ronde Kwast Acryl 18 omschrijving

Deze universele patentpuntkwast van Staalmeester is is voorzien van een polyestermix wat zorgt voor een streeploos resultaat en is geschikt voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken. De kwast is vervaardigd van uitsluitend hoogwaardige materialen en reeds bol gezet voor het besnijden en precisiewerk op kleinere oppervlakken zoals kozijnen en profielen. 

MAAT: 18 = 33 mm. 

STAALMEESTER PATENTPUNTKWAST 2010 BESTELLEN BIJ VERFWINKEL: 
Staalmeester Patentpuntkwast serie 2010 bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze kwast of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Schildersbenodigdheden
Merk Staalmeester
Levertijd 1 Werkdag

Staalmeester Serie 2010 Ronde Kwast Acryl 18 specificaties

Deze universele patentpuntkwast is geschikt voor zowel watergedragen als de nieuwe generatie VOC lakken. Hij is voorzien van de speciale Staalmeester® polyestermix. De kwast is vervaardigd van uitsluitend hoogwaardige materialen en reeds bol gezet voor het besnijden en precisiewerk op kleinere oppervlakken zoals kozijnen en profielen. De karakteristiek gekleurde polyestermix geeft u een streeploos eindresultaat.

Kwaliteit
Staalmeester Patentpunt Kwast 2010 is een moderne kwast met een echte Hollandsche historie die teruggaat tot 1948. De varkensharen kwast met de beste kwaliteit Chinees Chungking heeft zich ontwikkeld tot een fraaie serie ambachtelijk vervaardigde producten die klaar zijn voor de nieuwste generatie 'VOC arme' lakken en beitsen.

De aanpassingen aan de nieuwe Europese normen van deze '2010 verven' gaat samen met andere product eigenschappen. Deze verven met beduidend minder of zelfs geen Vluchtige Organische Componenten (VOC) laten zich gemiddeld voller opzetten dan de traditionele verven. Een juiste laagdikte is van belang om drogingsvertraging en zakkers te voorkomen. Gemiddeld hebben deze verven ook een afwijkend, sneller drogingsproces dan voorheen.

Homogeniteit en strijkbaarheid worden voor een belangrijk deel bepaald door deze VOC's. Staalmeester® heeft zijn serie VOC 2010 proof. De traditionele varkenshaar-uitvoering (serie 6121) heeft de juiste, aangepaste eigenschappen, haarlengte, stevigheid, veerkracht en de perfecte bles voor uniek vakwerk. Samen met de verlijmde woeling, een steel van massief beukenhout voor de perfecte grip en de verkoperde bussen brengt het de kwaliteit en rust om je ambacht te beleven. 

Top