• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Rubbol XD High Gloss RAL9010 Gebroken wit 1 Liter

 

Sikkens Rubbol XD High Gloss RAL9010 Gebroken wit 1 Liter productinformatie

  • Alkaliresistent

Sikkens Rubbol XD High Gloss RAL9010 Gebroken wit 1 Liter omschrijving

Sikkens Rubbol XD Gloss is een zeer duurzame hoogglanslak voor buiten. Dit product is al jaren de topper van Sikkens en bij Verfwinkel.nl altijd verkrijgbaar met flinke korting. Bovendien is deze verf te mengen in iedere gewenste kleur! Sikkens Rubbol XD Gloss is een hoogglanslak die maar liefst 30 procent duurzamer is dan andere hoogglans lakken. Door de unieke bindmiddelcombinatie heeft Rubbol XD Gloss een zeer lange levensduur. Met de juiste applicatie en voorbehandeling kan een duurzaamheid van tot wel acht jaar behaald worden. Het product laat zich prettig verwerken en heeft een uitstekende vloeiing. De zeer hoge en bolle glans zorgt voor een schitterend eindresultaat.

KLEUR Gebroken wit. 


BASIS: Alkyd / terpetine. 
KENMERKEN: - Hoogglans. - 30% duurzamer dan de huidige topproducten. - Optimale bescherming tegen UV. - Buitengewoon duurzaam. - Uitstekende weervastheid. 
- Uitstekende lichtechtheid. - Hoge dekkracht. - Prettige verwerking. - Uitstekende kantendekking. 
DROGING: Overschilderbaar na 18 uur. 
TOEPASSING: Het aflakken van hout, metaal en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Rubbol XD High gloss is door de extreem lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. Een kwalitatief en constructief goede ondergrond is hierbij een vereiste.  
GLANS: Semi-Gloss. 
RENDEMENT: 16 m2 per liter. 
 

Basis Terpentine Basis / Alkyd
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Dekkende Verf
Glansgraad Hoogglans / Gloss
Toepassing Voor buiten
Rendement 16 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad
Top