• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Rubbol SB RAL9010 Gebroken wit 2,5 Liter

 

Sikkens Rubbol SB RAL9010 Gebroken wit 2,5 Liter omschrijving

Sikkens Rubbol SB Plus is de meest bekende verf uit het Sikkens assortiment. Bij Verfwinkel altijd verkrijgbaar met fikse korting en bovendien te mengen in iedere gewenste kleur! Sikkens Rubbol SB Plus is door de lange levensduur zeer geschikt voor alle buitenschilderwerk. Deze hoogglansverf is makkelijk verwerkbaar en zeer duurzaam. Dit product is al jaren de topper van Sikkens.

KLEUR: Gebroken wit. 


LET OP: We hebben een vergelijkbaar product in de aanbieding: Sikkens Rubbol XD Gloss. Ga je een nieuwbouwwoning schilderen met Sikkens Rubbol SB Plus? Om je nieuwe houten onderdelen van je woning maximaal te beschermen, dan raden wij je aan om voor te lakken met Sikkens Rubbol EPS Plus en af te lakken met Sikkens Rubbol SB Plus. Bij onderhoudswerk op bestaand schilderwerk kun je als grondverf het beste Sikkens Rubbol Primer gebruiken. 


BASIS: Alkyd / terpetine. 
KENMERKEN: - Zeer duurzaam. - Hoge glans en lang glansbehoud. - Uitstekende vloeiing. - Hoge dekkracht. - Prettige verwerking
DROGING: Overschilderbaar na 18 uur. 
TOEPASSING: Het aflakken van hout, staal, (non-ferro) metalen en diverse kunststoffen, die volgens de voorschriften zijn voorbehandeld. Rubbol SB plus is door de lange levensduur bij uitstek geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. 
GLANS: Semi-Gloss. 
RENDEMENT: 15 m2 per liter. 


Basis Terpentine Basis / Alkyd
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Dekkende Verf
Glansgraad Hoogglans / Gloss
Toepassing Voor buiten
Rendement 15 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad
Top