• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Rubbol BL Satura RAL9010 Gebroken wit 2,5 Liter

 

Sikkens Rubbol BL Satura RAL9010 Gebroken wit 2,5 Liter omschrijving

Sikkens Rubbol BL Satura is een krasvaste zijdeglans-verf op waterbasis. Zeer geschikt voor het zijdeglans afwerken van uw houtwerk. Deze watergedragen verf laat zich zeer makkelijk verwerken en vergeelt niet. Door zijn kras- en slijtvastheid is Rubbol BL Satura van Sikkens ook uitermate geschikt voor houten trappen en vloeren. Wilt u terpentine-gedragen verflagen overschilderen? Dat kan, u dient dan wel altijd een primer aan te brengen. Sikkens Rubbol BL Primer is hier uitermate geschikt voor. Voor kaal grenen en vurenhout is het raadzaam om eerst te gronden met Sikkens Rubbol BL Isoprimer, zo voorkomt u dat de noesten gaan doorschijnen in de nieuwe verflaag.


KLEUR: Gebroken wit. 


BASIS: Acryl  / Waterbasis. 


KENMERKEN: - Gemakkelijk verwerkbaar (vrijwel identiek aan alkydharsverf). - Lange open tijd. - Uitstekende vloeiing. - Snelle droging en doorharding. - Hoge dekkracht. - Zeer goed kras- en slijtvast. - Geurarm. - Niet vergelend. - Goede vulkracht. - Lichtecht. - Onverzeepbaar. 
DROGING: Overschilderbaar na 6 uur. 
TOEPASSING: Afwerking van hout, hard PVC, beton, pleisterwerk e.d., na voorbehandeling met Rubbol BL Primer. Ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. Voor buitentoepassing dient altijd eerst een laag Rubbol BL Primer te worden aangebracht. 
GLANS: Zijdeglans. 
RENDEMENT: 16 m2 per liter.  


Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Hout
Soort Dekkende Verf
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 16m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad
Top