• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer Acryl Wit 1 Liter

 

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer Acryl Wit 1 Liter omschrijving

Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is een watergedragen primer op basis van alkydgemodificeerde acrylaathars voor binnen en buiten. Deze grondverf is geschikt voor het gronden van hout, MDF en het overgronden van bestaande terpentine-gedragen verflagen. U dient wel altijd eerst goed te ontvetten en schuren als u overstapt van alkydverf naar acrylverf. Sikkens Rubbol BL Rezisto Primer is de ideale primer voor watergedragen verf zoals Sikkens Rubbol BL Rezisto Satin en Sikkens Rubbol BL Rezisto High-Gloss. Uiteraard is ook dit product in elke kleur te bestellen en uit voorraad leverbaar.KLEUR: Wit. Niet gemengd.  


BASIS: Acryl  / Waterbasis. 


KENMERKEN: - EcoSure product. - Gemakkelijk verwerkbaar met kwast of rol. - Uitstekende dekkracht. - Huidvet resistent. - Goede vulkracht. - Goede vloeiing. - Hoge laagdiktevrijheid. - Isoleert oude vochtplekken, nicotinevlekken. - Geurarm. - Snelle droging en doorharding (stofdroog: 30 min). 
DROGING: Overschilderbaar na 6 uur. 
TOEPASSING: Als grondverf en voorlak voor hout, hard PVC en andere kunststoffen (met uitzondering van polyolefinen, zoals PE en PP), beton, pleisterwerk e.d. Binnen en buiten toepasbaar. Ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. Ideaal als basis voor een huidvet bestand verfsysteem; in gevallen waar huidvet het oude verfsysteem heeft aangetast, voorkomt deze grondverf dat het nieuwe verfsysteem vanaf de grondlaag al wordt aangetast. Ideaal voor onderhoud-, renovatie- en nieuwbouwtoepassing. Zeer geschikt als sneldrogende grondverf voor buiten.  
GLANS: Mat. 
RENDEMENT: 12 m2 per liter. Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Primer
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 12 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad
Top