• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Sikkens Rubbol BL Primer RAL9002 Grijswit 2,5 Liter

 

Sikkens Rubbol BL Primer RAL9002 Grijswit 2,5 Liter omschrijving

Sikkens Rubbol BL Primer is een watergedragen acryl grondverf voor binnen en buiten. Deze grondverf is geschikt voor het gronden van hout, MDF, harde kunststoffen en het overgronden van bestaande terpentine-gedragen verflagen. U dient altijd de ondergrond eerst goed te ontvetten en schuren voordat u grondverf gaat aanbrengen.


KLEUR: Grijswit. 

LET OP: Bij onder andere de volgende houtsoorten kan doorbloeden van inhoudstoffen optreden: Merbau, Dark Red Meranti, Western Red Cedar, Eiken en Afzelia. In Grenen en Vuren kunnen kwasten en noesten soms een gele verkleuring veroorzaken. Het verdient aanbeveling kwasten en noesten voor te behandelen met Rubbol BL Isoprimer. Bij hoge temperatuur (> 30°C) en wind verdient het aanbeveling de ondergrond met water te bevochtigen, alvorens Rubbol BL Primer toe te passen. Dit om te snelle aandroging te voorkomen. Watergedragen producten zijn gevoelig voor rubber waarin weekmakers zijn verwerkt, zoals bv. PVC-tochtprofielen. De verffilm kan door de weekmakers worden aangetast en daardoor zacht en kleverig worden. Bij voorkeur profielen van EPDM-rubber of siliconenrubber toepassen. Vooraf de leverancier om advies vragen! 

BASIS: Acryl  / Waterbasis. 


KENMERKEN: - Zeer goede hechting op onbehandeld of kaal hout en bestaande verflagen. - Lange open tijd. - Goede vloeiing. - Snelle droging en doorharding.  -Vochtregulerend. - Gemakkelijk verwerkbaar. - Onverzeepbaar. 
DROGING: Overschilderbaar na 5 uur. 
TOEPASSING: Als grondverf voor hout, hard PVC en andere kunststoffen (met uitzondering van polyolefinen, zoals PE en PP), beton, pleisterwerk e.d. Ook toepasbaar op gereinigde en geschuurde alkydharsverflagen. 
GLANS: Mat. 
RENDEMENT: 14 m2 per liter. 


Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Hout
Soort Primer
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 14 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad-23
Top