• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Sikkens Rubbol BL Magura RAL9005 Gitzwart 1 Liter

 

Sikkens Rubbol BL Magura RAL9005 Gitzwart 1 Liter omschrijving

Sikkens Rubbol BL Magura is een krasvaste, flueelmatte lak op basis van watergedragen polyurethaandispersie voor binnen. Geeft een goed afwasbare, gladde en matte afwerking op ramen, deuren en betimmeringen, alsook voor hard PVC, beton, pleisterwerk e.d. dat voorbehandeld is met een watergedragen grondlaag op acrylaatbasis. Ook toepasbaar op oude, gereinigde en geschuurde alkydhars verflagen.


KLEUR: Gitzwart. 

LET OP: Bij o.a. de volgende houtsoorten kan doorbloeden van inhoudstoffen optreden: Merbau, DarkRed Meranti, Western Red Cedar, Eiken en Afzelia.In grenen en vuren kunnen noesten soms een gele verkleuring veroorzaken. Deze moeten voorbehandeld worden met Rubbol Primer plus. 

BASIS: Acryl  / Waterbasis. 


KENMERKEN: - Perfecte vloei. - Gemakkelijk verwerkbaar (vrijwel identiek aan alkydharsverf). - Glad en streeploos resultaat. - Lange open tijd. - Zeer goed kras- en slijtvast. - Geurarm. 
DROGING: Overschilderbaar na 6 uur. 
TOEPASSING: Geeft een goed afwasbare, gladde en matte afwerking op ramen, deuren en betimmeringen, alsook voor hard PVC, beton, pleisterwerk e.d. dat voorbehandeld is met een watergedragen grondlaag op acrylaatbasis. Ook toepasbaar op oude, gereinigde en geschuurde alkydhars verflagen. 
GLANS: Mat. 
RENDEMENT: 12 m2 per liter. 


Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Dekkende Verf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 12 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad-23
Top