• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Sikkens Rubbol BL Magura RAL7016 Antracietgrijs 1 Liter

 

Sikkens Rubbol BL Magura RAL7016 Antracietgrijs 1 Liter omschrijving

Sikkens Rubbol BL Magura is een krasvaste, flueelmatte lak op basis van watergedragen polyurethaandispersie voor binnen. Geeft een goed afwasbare, gladde en matte afwerking op ramen, deuren en betimmeringen, alsook voor hard PVC, beton, pleisterwerk e.d. dat voorbehandeld is met een watergedragen grondlaag op acrylaatbasis. Ook toepasbaar op oude, gereinigde en geschuurde alkydhars verflagen.


KLEUR: Antracietgrijs. LET OP: Bij o.a. de volgende houtsoorten kan doorbloeden van inhoudstoffen optreden: Merbau, DarkRed Meranti, Western Red Cedar, Eiken en Afzelia.In grenen en vuren kunnen noesten soms een gele verkleuring veroorzaken. Deze moeten voorbehandeld worden met Rubbol Primer plus. 

BASIS: Acryl  / Waterbasis. 


KENMERKEN: - Perfecte vloei. - Gemakkelijk verwerkbaar (vrijwel identiek aan alkydharsverf). - Glad en streeploos resultaat. - Lange open tijd. - Zeer goed kras- en slijtvast. - Geurarm. 
DROGING: Overschilderbaar na 6 uur. 
TOEPASSING: Geeft een goed afwasbare, gladde en matte afwerking op ramen, deuren en betimmeringen, alsook voor hard PVC, beton, pleisterwerk e.d. dat voorbehandeld is met een watergedragen grondlaag op acrylaatbasis. Ook toepasbaar op oude, gereinigde en geschuurde alkydhars verflagen. 
GLANS: Mat. 
RENDEMENT: 12 m2 per liter. 


SIKKENS RUBBOL BL MAGURA BESTELLEN BIJ VERFWINKEL: 
Sikkens Rubbol BL Magura bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

LET OP: Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel.nl. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. 


Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Dekkende Verf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 12 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad-23
Top