• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

RAL 9010 - Sikkens Alphacryl Pure Mat SF

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

RAL 9010 - Sikkens Alphacryl Pure Mat SF productinformatie

  • Schrobvast klasse 1
  • Uitstekende dekking
  • Voor binnen
  • Watergedragen verf
  • Zeer mat

RAL 9010 - Sikkens Alphacryl Pure Mat SF omschrijving

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF is een extreem matte, schrobvaste, oplosmiddelvrije binnenmuurverf. Hierdoor is de verf uitermate geschikt voor ruimten met invallend strijklicht. Alphacryl Pure Mat SF is spanningsarm en isolerend, waardoor deze verf ook zeer geschikt is om te gebruiken bij renovaties.

De kleur Ral 9010 wordt vooral gebruikt in moderne interieurs.Als je werkt met echt witte wanden in je kamer, is de keus voor off-white kozijnen de juiste. Het doet de kamer groter lijken en de muren nog witter. Ook voor hoge kamers met veel lichtinval is Ral 9010 een goede keus. Twijfel je over de invloed van daglicht op je uiteindelijke keuze, maak dan een aantal foto's van hetzelfde raam op verschillende momenten van de dag. Door deze naast elkaar te leggen, krijg je een compleet beeld en kun je de keus tussen Ral 9010 of 9001 kozijnen makkelijker maken.Extra informatie over Sikkens Alphacryl Pure Mat SF RAL 9010 Gebroken Wit
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sikkens Alphacryl Pure Mat SF RAL 9010 Gebroken Wit bestellen bij Verfwinkel.nl 
Sikkens Alphacryl Pure Mat SF bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl. 

Verf retourneren bij Verfwinkel
Dit product wordt speciaal op kleur gemengd in de mengmachine van Verfwinkel. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Stuc- / Pleisterwerk
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Extra Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 8-10m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad

RAL 9010 - Sikkens Alphacryl Pure Mat SF bestand(en) downloaden

Top