• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Alphatex SF Mat RAL 9010 Gebroken wit 1 Liter

 

Sikkens Alphatex SF Mat RAL 9010 Gebroken wit 1 Liter omschrijving

Sikkens Alphatex SF is een matte watergedragen goed dekkende muurverf voor binnen. Hardnekkige vlekken als modder, ketchup en stiften zijn makkelijk en goed te verwijderen met een nat schoonmaakdoekje. De geschilderde muur gaat niet glimmen na het schoonmaken. Sikkens Alpatex SF is ook te verkrijgen in een zijdeglans versie Sikkens Alphatex SF Satin. Deze topper uit het binnen assortiment van Sikkens heeft schrobklasse 1.

KLEUR: Gebroken wit. 

DROGING: Stofdroog na ca. 1 uur. Overschilderbaar na 4 uur. 
KENMERKEN: - Hoge dekkracht. - Oplosmiddelvrij. - Geurarm; ruimten na schilderen zijn direct te gebruiken. - Schrobvast volgens DIN EN 13300, klasse 1. - Zeer gemakkelijk te verwerken. - Leverbaar in vrijwel alle kleuren van het Sikkens 5051 Color Concept. - Waterdampdoorlatend. 
GLANS: Mat. 
LET OP: Sikkens voegt vanaf heden 3% waterfloat toe aan Alphatex SF. Dit is een transparant en zichtbaar laagje op de verf wat de kans op velvorming voorkomt. Voor toepassing van het product dient de verf dus goed geroerd te worden! Oude olie- en alkydharsmuurverven in vochtige ruimten, zoals keukens en bad- of doucheruimten niet met Alphatex SF overschilderen. Enigszins poederende ondergronden Impregneren met Alpha Fix.

Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 7 m2 per liter
Merk Sikkens
Levertijd Op voorraad
Top