• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sikkens Alpha Quartz SF

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

Sikkens Alpha Quartz SF productinformatie

  • Fijn korrelige structuur
  • Gebruiksklaar
  • Kwaliteitsproduct
  • Voor binnen

Sikkens Alpha Quartz SF omschrijving

Sikkens Alpha Quartz SF is een kwartshoudende, oplosmiddelvrije structuurverf voor binnen. Sikkens Alpha Quartz SF is geschikt voor het afwerken van  beton, gasbeton, metsel- en pleisterwerk, gipselementen, gipskartonplaten e.d. 
Deze niet scherpe korrelige kwartsstructuur is afwasbaar en schrobbaar. Door de goede witheid en dekkracht is deze structuurverf eenvoudig te verwerken tot een mooi eindresultaat in elke gewenste structuur.  Sikkens Alpha Quartz SF breng je aan met een roller of blokkwast, daarna uitrollen tot de gewenste structuur is bereikt. 


Sikkens Alpha Quartz SF:
- Aanbrengen met: roller en/of blokkwast en indien gewenst narollen met een structuurroller.
- Stofdroog: na ca. 2 uur
- Overschilderbaar: na ca. 16 uur
- Doorgehard: na ca. 1 week
- Verbruik: 4-6 m2/liter


Sikkens Alpha Quartz SF met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Kies dan in onze online kleurenwaaier voor de optie 'Mijn kleur staat hier niet bij'. Bij het afrekenen van je bestelling kun je vervolgens bij Opmerkingen je kleurnaam of kleurcode noteren.  


Sikkens Alpha Quartz SF op kleur gemengd
Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder extra kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Sikkens Alpha Quartz SF 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sikkens Alpha Quartz SF bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens Alpha Quartz SF bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze structuurverf of één van onze andere producten? Stel je vraag dan aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl. 

Basis Waterbasis
Ondergrond Muren & Plafonds
Soort Structuurverf
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 4-6 m2/l
Merk Sikkens
Levertijd Levertijd: 1-3 Werkdagen

Sikkens Alpha Quartz SF bestand(en) downloaden

Top