• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Sikkens 5051 Kleurenwaaier

 

Sikkens 5051 Kleurenwaaier omschrijving

De 5051-kleurenwaaier is een onmisbare kleurbron, helemaal afgestemd op de behoeften van schilders en andere professionele kleurgebruikers. De kleurenwaaier is heel erg gebruiksvriendelijk en overzichtelijk.  Deze Sikkens 5051-kleurenwaaier maakt het keer op keer gemakkelijk om een inspirerende en moderne kleurencombinatie te creëren.

Het 5051 Color Concept is veel meer dan een kleurenconcept: de kleurenwaaier biedt oneindig veel mogelijkheden in kleurencomposities en vormt de basis voor verschillende kleurentools. De Sikkens 5051 kleurenwaaier combineert 1200 nieuwe tinten met 800 vertrouwde tinten uit de Sikkens 4041 kleurenwaaier.
De kleurenwaaier is samengesteld door ervaren kleurexperts en brengt alle kleuren die je nodig hebt binnen handbereik.  • Grotere, matte kleurstroken 

  • 7 kleurstroken per pagina

  • Inclusief collectie witte en neutrale tinten


LET OP: Kleurenkaarten en kleurenwaaiers nemen wij NIET retour.

LET OP: Producten die speciaal op kleur gemengd worden in de mengmachine van Verfwinkel.nl kunnen niet retour gestuurd worden: Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven kunnen dus niet geretourneerd worden. 


Extra informatie over Sikkens 5051 Kleurenwaaier
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sikkens 5051 Kleurenwaaier bestellen bij Verfwinkel.nl
Sikkens 5051 Kleurenwaaier bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nlOndergrond n.v.t.
Soort Kleurstaal & Kleurenwaaier
Toepassing Voor binnen en buiten
Merk Sikkens
Levertijd 2-3 Werkdagen
Top