• Particulier
 • Zakelijk
menu
0

Advies

RAL 9001 - Sigmapearl Clean Matt

Meer afbeeldingen

Uw keuze Normale prijs Kortingprijs

RAL 9001 - Sigmapearl Clean Matt productinformatie

 • Glanst niet op na reinigen
 • Goed reinigbaar
 • Lange open-tijd
 • Oplosmiddelvrij
 • Prettige verwerking
 • Professionele schilderskwaliteit
 • Schrobvast klasse 1
 • Uitstekende vloeiing
 • Voor binnen
 • Wij mengen uitsluitend met originele kleurpasta's

RAL 9001 - Sigmapearl Clean Matt omschrijving


Sigmapearl Clean Matt Muurverf - Ral 9001 is een uitstekend reinigbare en desinfecteerbare muurverf voor binnen op basis van 100% acrylaatdispersie. Door de Easy Clean Technologie is deze muurverf uitstekend schoon te makne en bestand tegen het intrekken van vlekken. Sigmapearl Clean Matt Muurverf  glanst na het reinigen niet op en blijft mat. Sigmapearl Clean Matt Muurverf is geschikt voor het afwerken van wanden die regelmatig gereinigd worden, zoals woonkamer, keukens, gangen en badkamers, maar ook wanden in ziekenhuizen, zorginstellingen, scholen, kinderdagverblijven en horecagelegenheden.  Sigmapearl Clean Matt Muurverf kan aangebracht worden op minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk, glasweefsel, glasvlies en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen en structuurpleisters.


Sigmapearl Clean Matt Muurverf - Ral 9001:
- Aanbrengen met: rollerkwast of verfspuit.
- Stofdroog: na ca. 2 uur 
- Overschilderbaar: na ca. 6 uur
- Doorgehard: na ca. 1 week
- Volledig belastbaar en te reinigen: na 1 maand
- Liever een andere kleur bestellen? Klik hier
LET OP: 
Zuigende en/of onregelmatig zuigende ondergronden dienen eerst voorgestreken te worden met Sigmafix Universal (1 : 4 verdund). 
De meeste verontreinigingen kunnen verwijderd worden met lauw water en een zachte doek. Hardnekkige verontreinigingen, zoals van wijn, ketchup en koffie, adviseren wen zo spoedig mogelijk te verwijderen met Sigmapearl Cleaner. Sigmapearl Cleaner is getest op het verwijderen van een groot aantal verontreinigingen, met een succesvol resultaat. Het kan echter mogelijk zijn dat bepaalde zeer hardnekkige verontreinigingen zich moeilijk laten verwijderen en enigszins zichtbaar blijven, zoals bekrassing met ballpoint (mechanische puntbelasting)


TIP: Gebruik om Sigmapearl Clean Matt Muurverf te reinigen geen microvezel doek in verband met de schurende werking van dit materiaal.


Extra informatie over Sigmapearl Clean Matt - Ral 9001 Cremewit 
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 


Sigmapearl Clean Matt - Ral 9001 Cremewit  bestellen bij Verfwinkel.nl 
Sigmapearl Clean Matt bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan via klantenservice@verfwinkel.nl. Verf retourneren bij Verfwinkel
Dit product wordt speciaal voor je op kleur gemengd in de Sigma - mengmachine van Verfwinkel. Maatwerk producten zijn uitgesloten voor het herroepingsrecht. Op kleur gemengde verven zoals deze Sigmapearl Clean Matt - Ral 9001 kunnen dus niet geretourneerd worden. Lees meer

Basis Waterbasis / Acryl
Basis Waterbasis
Ondergrond Diverse Ondergronden (mits juist voorbehandeld)
Soort Muurverf Schrobklasse I
Glansgraad Mat
Toepassing Voor binnen
Rendement 7 m2 per liter
Merk Sigma
Levertijd Op voorraad

RAL 9001 - Sigmapearl Clean Matt bestand(en) downloaden

Top