• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Advies

Sigmaluxe SP Satin - Lichte kleuren

Meer afbeeldingen

Sigmaluxe SP Satin - Lichte kleuren productinformatie

  • Aanbrengen met kwast en/of roller
  • Gemakkelijk te verwerken
  • Geurarm
  • Goede vloeiing
  • Kwaliteitsproduct
  • Uitstekende vloeiing
  • Voor binnen
  • Watergedragen verf
  • Zeer goede dekking

Sigmaluxe SP Satin - Lichte kleuren omschrijving

LET OP: Dit product is niet meer leverbaar. Als kwalitatief alternatief kun je de Sigma S2U Nova Satin of Sigma S2U Nova Traplak gebruiken.


Sigmaluxe SP Satin is een watergedragen, zijdeglanzende, sneldrogende trappenverf voor binnen. Sigmaluxe SP Satin is geschikt voor het schilderen van nieuwe en bestaande houten trappen binnenshuis. 


Naast dat deze traplak reukarm is heeft Sigmaluxe SP Satin een goede dekking en vloeiing. Hierdoor is deze traplak gemakkelijk te verwerken en door de goede hechting een duurzaam product voor op de trap.


Sigmaluxe SP Satin:
- Aanbrengen: met kwast en roller
- Stofdroog: na ca. 45 minuten
- Kleefvrij: na ca. 1-2 uur 
- Overschilderbaar: na ca. 4-5 uur
- Verbruik: ca. 13 m2 /liter


LET OP: Dit product is niet meer leverbaar. Als kwalitatief alternatief kun je de Sigma S2U Nova Satin of Sigma S2U Nova Traplak gebruiken.

Sigmaluxe SP Satin met jouw kleurkeuze
Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. In verband met de beeldscherminstellingen kan de kleur afwijken. Wij adviseren te allen tijde om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. De kleuren van de online kleurenwaaier zijn slechts een greep uit ons ruime assortiment. Wil je een andere kleur? Noteer deze dan rechtstreeks in het vakje: gewenste kleur. 


Sigmaluxe SP Satin op kleur gemengd
Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan 100% wit of standaard wit vallen onder Kleur. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals bijvoorbeeld ral 9010 en ral 9016. Deze verf wordt speciaal voor jou in de door jouw gewenste kleur gemengd. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet geretourneerd worden. 
Kies je voor 100% wit? Dan kies je voor verf zonder toegevoegde kleurpigmenten. Deze verf mag wel retour.

Extra informatie over Sigmaluxe SP Satin
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming. 

Sigmaluxe SP Satin bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigmaluxe SP Satin bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of één van onze andere producten? Lees het Kenmerkenblad of stel je vraag aan onze verfexperts door een mail te sturen naar klantenservice@verfwinkel.nl


Basis Waterbasis / Acryl
Ondergrond Hout
Soort Dekkende Verf
Glansgraad Zijdeglans / Satin
Toepassing Voor binnen
Rendement 13 m2 per Liter
Merk Sigma
Levertijd Momenteel niet leverbaar
Top