• Particulier
  • Zakelijk
menu
0

Bel

Sigmafloor Anti Skid - 135gr

 

Sigmafloor Anti Skid - 135gr bestand(en) downloaden

Sigmafloor Anti Skid - 135gr omschrijving

Sigmafloor Anti-Skid is een kunststof antislipkorrel voor toepassing in diverse Sigmafloor finishlagen, voor binnen en buiten. Voor het antislip maken van diverse coatingsystemen op vloeren die licht tot middelzwaar belast worden. Sigmafloor Anti-Skid is niet van inlvoed op de kleur en glans van dekkende vloercoatings waarin het toegepast wordt.

LET OP: Wanneer Sigmafloor Anti-Skid wordt toegepast in een blanke Sigmafloor toplaag op een donkere ondergrond, zal de Sigmafloor Anti-Skid zichtbaar zijn als witte korrels. Mengverhouding; 135gr op 5 liter.

Extra informatie over Sigmafloor Anti-Kid 135gr.
Verf betekent niet alleen kleur, verf betekent vooral ook bescherming. Wij leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta’s voor een jarenlange bescherming.

Sigmafloor Anti-Kid 135gr. bestellen bij Verfwinkel.nl
Sigmafloor Anti-Kid 135gr. bestel je snel, voordelig en eenvoudig in onze webshop. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten? Stel je vraag dan op 085-7823439 of mail naar info@verfwinkel.nl

Basis PVC
Ondergrond Beton
Soort Toevoeging
Toepassing Voor binnen en buiten
Rendement 135gr op 5 liter
Merk Sigma
Levertijd 1 Werkdag

Sigmafloor Anti Skid - 135gr specificaties


Sigmafloor Anti-Skid is een kunststof antislipkorrel voor toepassing in diverse Sigmafloor finishlagen, voor binnen en buiten. Voor het antislip maken van diverse coatingsystemen op vloeren die licht tot middelzwaar belast worden.

Voornaamste kenmerken
Volledig hechtend aan toegepaste finishlaag.
Goed antislipvermogen.
Egale korrelverdeling.
Slijtvast.
Met Sigmafloor Anti-Skid wordt een ‘open’ effect bereikt.

Kleuren en glans
Sigmafloor Anti-Skid is niet van inlvoed op de kleur en glans van dekkende vloercoatings waarin het toegepast wordt. Wanneer Sigmafloor Anti-Skid wordt toegepast in een blanke Sigmafloor toplaag op een donkere ondergrond, zal de Sigmafloor Anti-Skid zichtbaar zijn als witte korrels.

Verpakking
Blik van 135 g. Verhouding Sigmafloor finishlaag met Sigmafloor Anti-Skid Sigmafloor Aqua Satin 5 liter 1 blik Sigmafloor Aqua 2K EP Satin (zie noot) 2,5 liter ½ blik 5 liter 1 blik 12 liter 2½ blik Sigmafloor Finish PU Semi-Matt 5 kg 1 blik Sigmafloor Clear Finish PU Matt 5 kg 1 blik 

Opmerking: Sigmafloor Aqua 2K EP Satin eerst verdunnen met 10% leidingwater en daarna Sigmafloor Anti-Skid toevoegen.

Menginstructie
Voeg onder langzaam roeren Sigmafloor Anti-Skid aan het reeds gemengde of opgeroerde product toe.

Gereedschap voor finishlagen waaraan Sigmafloor Anti-Skid is toegevoegd
Voor opbrengen en verdelen de ProGold Verfrol Nylon Vacht 15 mm van 18 cm breed. Voor narollen de ProGold Verfrol Nylon Vacht 8 mm van 50 cm breed.

Applicatiemethode
De met Sigmafloor Anti-Skid gemengde finishlaag in een geribbelde verfrolbak gieten. De verfroller in de coating dopen en vervolgens goed afrollen. De coating dwars over het oppervlak rollen; eerst onder lichte druk, daarna de druk op de roller geleidelijk verhogen. Deze werkwijze is noodzakelijk om een goede verdeling van de Sigmafloor Anti-Skid te verkrijgen. Vervolgens in de lengterichting uitrollen en goed verdelen. Ter voorkoming van aanzetten en rolbanen binnen 5 minuten narollen. Hierbij mag de roller geen verf opnemen noch afgeven. Dit kan bereikt worden door telkens een stuk door te rollen over een nog niet behandeld vloergedeelte. Het narollen dient langzaam en met zeer weinig druk uitgevoerd te worden.

Antislipeffect beoordelen
De effectiviteit van antislipmateriaal is onderhevig aan een subjectieve beleving van de gebruiker. Derhalve wordt geadviseerd eerst een proefvlak aan te brengen om het antislipeffect te laten beoordelen.

Slijtvastheid
Omdat de slijtvastheid van Sigmafloor Anti-Skid minder duurzaam is dan minerale instrooimiddelen, worden op middelzwaar tot zwaar belaste vloeren minerale instrooimiddelen geadviseerd.

Top